• İstanbul18 °C
  • Ankara18 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BAŞKAN TUTAL'DAN YEREL BASINA 24 TEMMUZ ZİYARETİ
27 Temmuz 2019 Cumartesi 10:13

BAŞKAN TUTAL'DAN YEREL BASINA 24 TEMMUZ ZİYARETİ

24 Temmuz Basın Bayramı kapsamında Belediye Başkanı Mehmet Tutal, ilçede yayın hayatına devam eden yerel gazeteleri ziyaret etti.

Başkan Tutal, basının demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından biri olduğunu söyledi.

Türk basınında sansürün kaldırılmasının 111. yıl dönümü dolayısıyla Başkan Tutal, Seydişehir'de faaliyetlerini sürdüren Seydişehir Postası, Toroslar Gazetesi, Seydişehir'in Sesi ve Seydişehir Fm 'i ziyaret ederek gazete sahipleri ile bir süre sohbet etti.

Belediye Başkanı Tutal, " 1908 yılında basına uygulanan sansürün kaldırılmasıyla kabul edilen Basın Bayramının 111. yıldönümü. Bu vesileyle ilçemizde faaliyet gösteren, yerel basın organlarının temsilcilerini ziyaret ederek, basın mensubu kardeşlerimizle, arkadaşlarımızla ve abilerimizle bir araya gelmek istedik. Uzun zamandır basın ve yerel yönetim olarak Seydişehir için birlikte çalışıyoruz. Sizlerin düşünceleri bizler için çok değerli. Sizlerle zaman zaman birlikte olup, neler yapabiliriz,istişare ederek fikir alışverişinde bulunuyoruz, dertleşiyoruz.Bizlere olan desteğinizden dolayı da teşekkür ederiz. Bizlerde yerel yönetim olarak, elimizden geldiğince, gücümüz nispetince yerel basınımızın her zaman yanında olacağız. Bu vesileyle tüm gazeteci arkadaşlarımızın Basın Bayramını tebrik ediyorum" dedi.

Basının önemine dikkat çeken basın mensupları ise; son yıllarda yerel basın resmi ilanlarla ayakta kalıyor.Zor şartlar altında yayın hayatımızı devam ettiriyoruz. Bizim isteğimiz yerel yöneticilerin bizlere destek olması, sorunlarımıza çözüm araması. Sağolun siz her zaman bizlerin yanında oldunuz. Basın bayramımızda bizleri unutmayarak ziyaret ettiniz. Teşekkür ediyoruz "dediler.

Bu haber toplam 1050 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim