• İstanbul17 °C
  • Ankara18 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BAŞKAN TUTAL'IN 29 EKİM MESAJI
29 Ekim 2018 Pazartesi 09:01

BAŞKAN TUTAL'IN 29 EKİM MESAJI

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Mehmet Tutal, mesajında Cumhuriyetin bizleri birbirimize bağlayan bir istiklal ve bağımsızlık unsuru, demokrasinin temeli olduğunu ifade ederek, 95. yıl önce milletimizin iman gücünü, birliğini ve beraberliğini yeniden gösterdiğini dile getirdi.

Kutlama mesajında birlik ve beraberlik vurgusu yapan Başkan Tutal; Cumhuriyet, vatan için canından olmayı göze alanların, kadınıyla erkeğiyle, tüm yüreklerin ve bağımsızlık yolunda kenetlenmiş ellerin mücadele tarihidir. Yeni bir çağın eşiğinde, büyük millet, güçlü devlet olma yolunda yürümenin heyecanını yaşıyoruz.

Türkiye Cumhuriyeti, belli aralıklarla karanlık mihrakların girişimleriyle içerden ve dışarıdan çökertilme girişimlerine maruz kalmasına rağmen her defasında Milletin iradesiyle üstesinden gelinmiştir. Aziz Milletimiz, cesaret, fedakârlık ve öz iradesiyle kurduğu Cumhuriyeti hedef alan her türlü terör, darbe ve işgal girişimine karşı, birlik ve bütünlük içerisinde cevap vereceğini bundan 95 yıl önce olduğu gibi, 15 Temmuz hain darbe girişiminde asil ve kararlı duruşunu bütün dünyaya göstermiştir.

Bu inançla, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Cumhuriyet’in mimarı olan İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, eşsiz fedakârlıklarıyla milletimizin gönlünde ölümsüzleşen bütün şehit ve gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyor; Cumhuriyetimizin 95. kuruluş yıldönümünü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı kutluyorum”

Bu haber toplam 1121 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim