• İstanbul17 °C
  • Ankara22 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BAŞKAN TUTAL'IN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI
01 Eylül 2018 Cumartesi 10:26

BAŞKAN TUTAL'IN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, 30 Ağustos Zafer Bayramı´nın 96. yıl dönümü münasebetiyle kutlama mesajı yayımladı.

 

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 96. yıl dönümü münasebetiyle yayımladığı mesajda milletimizdeki vatan sevgisi ve bağımsızlık aşkına vurgu yaparak şunları söyledi:“ Türk Milletinin bağımsız yaşama iradesi ile kahraman Türk Ordusunun gücünü tüm dünyaya gösteren, şanlı 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 96. yıldönümünü kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Türk milleti, haklı ve onurlu direnişiyle, savaşın kazanılmasında vatan, millet ve bayrak sevgisinin, her şeyden daha üstün olduğunu tüm dünyaya kanıtlamış, aynı zamanda Kurtuluş Savaşını, bağımsız yaşamak isteyen birçok ulusa da yol göstermiştir.

 

Asırların mücadeleleri sonucunda kazanılmış olan vatan toprakları üzerinde, bağımsız ve onurlu bir şekilde var olabilmek için gösterilen üstün çaba, bugün bizim yolumuzu aydınlatan en önemli manevi kaynaklarımız arasındadır. Dün olduğu gibi bu gün de Ülkemizin ve Milletimizin bölünmez bütünlüğüne, birliğine ve dirliğine yönelik hain saldırılara karşı, Aziz Milletimiz, geçmişten aldığı ilhamla, şehitlerimizin bize bıraktığı mukaddes emanetin sorumluluğunun idraki olarak, milli birlik ve beraberlik şuuru içinde, hür ve bağımsız yaşama azim ve kararlılığını ilelebet sürdürecektir.

 

30 Ağustos’ta elde edilen bu destansı zaferle birlikte, hepimizin ortak mirası olan Cumhuriyetimizin temelleri de atılmıştır. Zaferin ardından kurulan Türkiye Cumhuriyeti de Milletimizin birlik ve beraberliğinin en anlamlı mesajını veren, gelişen demokrasisi, güçlü ekonomisi, tarihi ve kültürel birikimiyle bölgenin ve dünyanın en güçlü ülkelerinden biri haline gelmiştir.

 

Bu vesileyle milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı tebrik ediyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere İstiklal Mücadelemizin bütün kahramanlarını, ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını gözünü kırpmadan feda eden tüm aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum"

Bu haber toplam 770 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim