• İstanbul14 °C
  • Ankara20 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Başkan Tutal’ın Çağrısına Gençler Kayıtsız Kalmadı
29 Ocak 2021 Cuma 14:54

Başkan Tutal’ın Çağrısına Gençler Kayıtsız Kalmadı

 
Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ın kitap bağışı çağrısına kayıtsız kalmayan Ak Parti Seydişehir Gençlik Kolları, Seydişehir Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılacak olan yeni Gençlik Merkezi kütüphanesi için toplamış olduğu 1.071 adet kitabı, Başkan Tutal’a teslim etti. 
 
Ak Parti Seydişehir Gençlik Kolları Başkanı Batuhan Aydın, “Ak Parti Seydişehir Gençlik Kolları olarak, Seydişehir Belediyemiz tarafından ilçeye kazandırılacak olan Gençlik Merkezinin içerisinde yer alacak, Seydişehir’in gençlerine hizmet edecek kütüphaneye katkıda bulunmayı kendilerine görev edindiklerini, bu kapsamda kendi aralarında 1071 kitap toplayarak bağışta bulunduklarını” söyledi. 
 
Tüm kitapların bir tek kitabı anlamak için yazıldığını sözlerine ekleyen Başkan Aydın, “bizim medeniyetimiz fetih medeniyetidir. Bu fetih, gönüllerin fethidir. Sultan Alparslan, 1071’de Anadolu’nun kapılarını kadim medeniyetimize açarak bu toprakları ve medeniyeti bizlere nasıl ki emanet ettiyse, bizler de Sultan Alparslan gibi bu medeniyeti daha ileriye taşıyarak gençlerimizin gönüllerini fethetmeye devam edeceğiz. Bu sebeple bağışladığımız bu kitaplar büyük anlam ifade ediyor. Gençlik Kolları olarak kampanya şeklinde değil, kendi evlerimizde bulunan, okuyup rafa kaldırdığımız kitaplar ile yeni aldığımız kitapları Belediyemizin ilçemize kazandıracağı gençlik merkezi içerisinde yer alacak olan kütüphanemize bağışlıyoruz. 1070 kitaba ek olarak, tüm kitaplar bir tek kitabı anlamak için yazılmıştır düşüncesiyle 1071. olarak Yüce Kitabımız Kur’an-ı Kerim’i Belediye Başkanımız Mehmet Tutal’a takdim ediyoruz. Bu çalışmaya gönülden destek veren tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu vesileyle de yakın zamanda açılacak olan gençlik merkezinin ve kütüphanenin başta gençlerimiz olmak üzere ilçemize hayırlı olmasını diliyoruz” diye konuştu. 
 
Dede-Torun el ele düşüncesiyle, geçmiş ile geleceği buluşturan bir köprü misali, alt katı emekliler lokali, üst katı gençlik merkezi olacak şekilde büyük bir projeyi yakın zamanda Seydişehir’e kazandıracaklarını söyleyen Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, gençlik merkezi içerisinde oluşturulacak olan kütüphaneye ilk kitap bağışının çok anlamlı bir şekilde Ak Parti Gençlik Kolları tarafından yapılmasından büyük mutluluk duyduğunu ifade etti. Başkan Tutal, “gençlerimizin milli ve manevi değerlerimizi, kadim kültürümüzü benimsemiş olarak yetişmesi için birçok projeyi hayata geçiriyoruz. Bunlardan bir tanesi de gençlik merkezi projemizdir. Gençlik merkezi projemiz, geçmiş ile geleceği buluşturan bir projedir. Aynı zamanda gençlik merkezimiz içerisine kapsamlı bir kütüphane oluşturuyoruz. Yapmış olduğumuz kitap bağışı kampanyasına kulak verip, bu projede bizleri yalnız bırakmayan, çok anlamlı bir şekilde ilk kitap bağışını yapan, başta Gençlik Kolları Başkanımız Batuhan Aydın olmak üzere her bir gencimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bizleri çok mutlu ettiniz. Sizlerin desteği, bizlerin gayretiyle hep birlikte daha nice hayırlı hizmetlere imza atacağımıza yürekten inanıyorum” diye konuştu. 
 
Konuşmaların akabinde Başkan Aydın, Başkan Tutal’a 1071. Kitap olarak Kur’an-ı Kerim hediye etti.
Bu haber toplam 861 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim