• İstanbul18 °C
  • Ankara28 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BAŞKAN TUTAL'IN RAMAZAN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI
03 Haziran 2019 Pazartesi 09:51

BAŞKAN TUTAL'IN RAMAZAN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ramazan Bayramı münasebeti ile bir mesaj yayımladı.

Başkan Tutal, bayramların, toplum olarak birlik ve beraberliği pekiştirdiği; sevinçlerin ve mutluluğun paylaşıldığı özel günler olduğunu kaydetti.

Başkan Tutal yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi;

Dostlukların yeniden canlandığı, üzüntülerin yerine sevince bıraktığı, yardımlaşma ve dayanışma duygularının doruğa çıktığı ve bizleri birbirimize daha da yakınlaştıran mübarek Ramazan ayının ardından bayrama ulaşmanın sevincini ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Bayramlar dargınlıkların unutulduğu incinen gönüllerin tamir edildiği, coşkuyu ve sevinci hep birlikte yaşayabildiğimiz en özel zamanlardır. Bayramlarda sevinçlerimiz dini ve milli duygularımız perçinleşir, milli birlikte ve beraberlik bilincimiz daha da güçlenir. Mü’minler için ziyadesiyle değerli olan bayramların asıl amacının Sıla-i Rahim olduğunu, gönül alma, kırgınlıkların giderilerek birlik ve beraberlik içinde olma zamanı olduğunu unutmamalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle başta hemşehrilerim olmak üzere tüm şehit, gazi ailelerimizin ve tüm İslam Âleminin mübarek Ramazan Bayramını tebrik ediyor, bu bayramın hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.” ifadelerine yer verdi.

Bu haber toplam 848 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim