• İstanbul15 °C
  • Ankara17 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BAŞKAN TUTAL,"KAMU HİZMETLERİ HEPİMİZİN KORUYALIM"
09 Eylül 2019 Pazartesi 08:46

BAŞKAN TUTAL,"KAMU HİZMETLERİ HEPİMİZİN KORUYALIM"

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, yapılan hizmetlere hep birlikte sahip çıkılması gerektiğini belirtti.

 

Seydişehir Belediyesi tarafından yapılan park ve bahçelerde bulunan oyun gurupları ve kamelyalar kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından tahrip edilerek zarar verildi.

 

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Belediye Başkanı Mehmet Tutal; Kamu malları hepimizin. Belediyemizin tarafından hemşehrilerimize yapmış olduğumuz park ve bahçelerimizde bulunan oyun guruplarımız ve kamelyalarımız çeşitli şekilde kırılmış kamu malına zarar verilmiştir. Bu kamu malları halkımızın. Bunu yapmalarındaki amacı anlamak mümkün değil. Ne yazık ki toplum içerisinde bu tür uygunsuz art niyetli kişi veya kişiler var. Halkımızın bu konuda bizlere destek vermesini bu tür olaylara şahit oldukları zaman emniyet güçlerimize veya Belediye ekiplerimize ihbarda bulunmasını talep ediyoruz. Yapmış olduğumuz buna benzer hizmetlere hep beraber sahip çıkılması gerekiyor” dedi.

 

Yapılan hizmetlere sahip çıkılması gerektiğini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; Hizmetlere sahip çıkalım, koruyalım. Bunlar milli servetimizdir. Nasıl ki insanlar evlerindeki eşyaları kırıp tahrip ederek zarar vermiyorsa bu kamu mallarına da hiçbir şekilde zarar vermemelidir. Zarar verenleri uyararak engel olmaya gayret göstermeliyiz. Halkın malına zarar vermek, kırmak kendi malımıza, çocuklarımızın geleceğine zarar vermektir"şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 1047 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim