• İstanbul26 °C
  • Ankara26 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BAŞKAN TUTAL;ULAŞABİLDİĞİMİZ HER NOKTAYA HİZMET GÖTÜRÜYORUZ"
28 Eylül 2019 Cumartesi 10:15

BAŞKAN TUTAL;ULAŞABİLDİĞİMİZ HER NOKTAYA HİZMET GÖTÜRÜYORUZ"

Seydişehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçede asfalt, yol açma, çevre temizliği ve kaldırım çalışmalarına devam ediyor.

 

Seydişehir Belediyesinin yürüttüğü asfaltlama, kaldırım,yol açma, yollara dolgu, asfalt yama, park bahçe çalışmalarını bütün mahallelere yaydı.

Şehrin muhtelif mahallelerinde Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin aralıksız çalışmalarına devam ettiğini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, altyapı çalışmalarında bütün imkanların seferber edildiğini kaydetti.

Çalışmaların hızla devam ettiğini belirten Belediye Başkanı Mehmet Tutal; Sıcak asfalt çalışmalarımız, sathı kaplama, parke taş döşeme, park ve bahçelerimizin yapımı devam ederken mevcut oyun gruplarımızın bakım ve onarımlarıda yapılıyor. Daha güzel bir Seydişehir için çalışıyoruz sloganı ile çıktığımız yolda, yeşil alanlar, temiz bir çevre ve yaşanılabilir bir ilçe hedefliyoruz. Fen İşlerine bağlı ekiplerimiz, ilçe genelinde hemşehrilerimizden gelen istekler ve yapılan planlamalar doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyor" diye konuştu.

Seydişehir'in merkez ve kırsal mahallelerinde ihtiyaç olan hizmetleri kazandırabilmek için canla başla çalıştıklarını kaydeden Başkan Tutal, "Gelecek nesillerimiz ve şehrimizin geleceği için; kalıcı köklü yatırım ve icraatlar yapmamız gerektiğinin bilinci ile yeni projeler üretiyoruz.Çalışmalarımıza bu yönde devam ediyoruz. Hava şartlarının müsaade ettiği son ana kadar ulaşabildiğimiz her noktaya hizmet götüreceğiz" dedi

Bu haber toplam 868 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim