• İstanbul10 °C
  • Ankara5 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BAŞKAN TUTAL,"ÜZERİMİZE DÜŞEN SORUMLULUĞUN FARKINDA VE BİLİNCİNDEYİZ"
07 Aralık 2019 Cumartesi 13:07

BAŞKAN TUTAL,"ÜZERİMİZE DÜŞEN SORUMLULUĞUN FARKINDA VE BİLİNCİNDEYİZ"

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Yıldız ve Özbakır ailesini ziyaret etti.

3 Aralık Dünya Engelliler günü kapsamında Başkan Tutal, engelli bireyler Yaşar Yıldız ve Süleyman Özbakır'ı ziyaret ederek, günlerini kutladı.

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, yaşlı, hasta ve engelli ziyaretlerine sürdürüyor.

Başkan Tutal, ziyaretleri kapsamında Ulukapı ve Aktaş Mahallesinde ikamet eden Yıldız ve Özbakır ailesi ile sohbet etti.

Her zaman engellilerin yanında olduğunu ve sosyal belediyecilik uygulamaları kapsamında çeşitli projeler geliştirdiklerini dile getiren Belediye Başkanı Mehmet Tutal; "Biz her zaman sizlerin yanındayız. Bir sıkıntınız ve isteğiniz olursa her zaman arayabilirsiniz. Toplumun her bir ferdine olduğu gibi siz engelli kardeşlerimizede kapımız ve yüreğimiz her zaman açık.Toplumsal hayata eşit bir şekilde katılmak, engelli veya engelsiz tüm bireylerin en tabii hakkıdır. Dolayısıyla nüfusumuzun önemli bir bölümünü teşkil eden engelli vatandaşlarımızın yaşam kalitelerinin artırılması, kendi kendilerine yetebilecekleri fiziki şartların hazırlanması temel önceliğimizdir. Bu kapsamda engelli kardeşlerimizin öncelikleri arasında yer alan başta yaya yolları olmak üzere, onların hayatlarını kolaylaştırmaya yönelik çalışmalar her zaman önceliğimiz olmuştur. Üzerimize düşen sorumluluğun farkında ve bilincindeyiz. Çalışmalarımızı da bu doğrultuda sürdürüyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da her zaman engelli kardeşlerimizin yanında olacağız.” diye konuştu.

Bu haber toplam 874 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim