• İstanbul15 °C
  • Ankara20 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BAŞKAN USTAOĞLU GÖREVİ DEVRALDI
06 Nisan 2024 Cumartesi 10:42

BAŞKAN USTAOĞLU GÖREVİ DEVRALDI

 

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nde Cumhuriyet Halk Partisi’nden Seydişehir Belediye Başkanlığına seçilen Hasan Ustaoğlu, mazbatasını alarak görevine başladı.

Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, İlçe Seçim Müdürlüğüne giderek mazbatasını aldı. Başkan Ustaoğlu’na, Eşi Hatice Ustaoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı, Belediye Meclis Üyeleri ve partililer eşlik etti.

Başkan Ustaoğlu mazbatasını aldıktan sonra Seydişehir Belediyesine geçerek, önceki dönem Belediye Başkanı Mehmet Tutal’dan görevi devir alarak makamına oturdu.

Tören sırasında veda konuşması yapan Mehmet Tutal; “Makamlar gelip geçicidir. Hayat da öyledir. Önemli olan güzel çalışmalar yapmaktır. Seydişehir'e güzel hizmetler yaptığıma inanıyorum. Ben Hasan Ustaoğlu Başkanımıza görevinde başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Başkan Ustaoğlu, “31 Mart Yerel Seçimlerinde milletimizin teveccühü ile Seydişehir Belediye Başkanı olarak milletimize hizmet etmek, Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında bizlere nasip oldu. İnsan odaklı, sorunlara hızlı ve etkili çözüm üretici bir anlayışla hemşehrilerimizin sorunlarını, istek ve taleplerini yerine getirerek Seydişehir’imize huzur iklimiyle hizmet edeceğiz. Şimdi zaman kaybetmeden memleketimiz için hizmet etme zamanıdır. Seydişehir’imizin öncelikli sorunlarını biliyoruz ve bunları çözüme kavuşturacağız. Aynı azim ve gayretle Seydişehir’imizi geleceğe daha güçlü taşıyacak projelerimize hız vereceğiz” diye konuştu.

Yeni Başkan Hasan Ustaoğlu törenin sonunda alkışlar eşliğinde makamı devraldı, tebrikleri kabul etti, görevine başladı.

Bu haber toplam 151 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim