• İstanbul14 °C
  • Ankara17 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BAŞKAN'DAN KORE GAZİSİ VE EŞİNİ DUYGULANDIRAN ZİYARET
05 Ocak 2019 Cumartesi 10:48

BAŞKAN'DAN KORE GAZİSİ VE EŞİNİ DUYGULANDIRAN ZİYARET

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, 1949 yılında Kore’ye giden gazi Mustafa Eker ve 70 yıl önce evlendiği eşi Fatma Eker'i torunlarının Alaylar Mahallesinde bulunan evlerinde ziyaret etti.

 

Yarım asırlık evlilikleri boyunca birbirlerinden ayrılmayan Eker çiftine torunları Şaban Eker evinde bakarak onların hayır duasını alıyor.

 

Geçirdiği rahatsızlık sonucu konuşamayan Kore Gazisi Eker, kendisini ziyarete gelen Başkan Tutal ile torunu Şaban Eker’in dudak okuması ile anlaştı.

 

Başkan Tutal’a kendilerini ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Gazi Eker ‘in eşi Fatma Eker; Allah razı olsun biri bin olsun, tuttuğu altın olsun. Torunum bize bakıyor. Onun evinde çok huzurlu ve rahatız.11 yıl oldu hastalandığı. O zamandan bu yana bize bakıyorlar. Sağ olsun , var olsun. Biri bin olsun. Allah sizlerden de razı olsun, bizi ziyaret ettiniz.” dedi.

 

GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİNİ İLETTİ

 

Başkan Tutal, Kore Gazisi Mustafa Eker’in rahatsızlığıyla ilgili olarak torunu Şaban Eker’den bilgi aldı.

 

Başkan Tutal; "insanın oğlu ,kızı bakar ama torunun dedeye ve nineye bakması çok azdır. Maşallah torun iyi. Çocuklar bir tarafa torun bir tarafa.Allah razı olsun. Hastalık ve yaşlılık zor. Allah beterinden saklasın. Fakat yaşınıza göre maşallah iyisiniz. Torun iyi bakıyor sizlere. Yaş itibari ile asırlık çınarsınız.Biz her zaman sizin yanınızdayız. İhtiyaç halinde aramanız yeterli.Ekip arkadaşlarımızı arayabilirsiniz.Sizlere sağlıklı uzun ömürler diliyorum. "dedi.

Bu haber toplam 844 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim