• İstanbul14 °C
  • Ankara20 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BAŞKANIMDAN ALLAH RAZI OLSUN
29 Eylül 2018 Cumartesi 10:39

BAŞKANIMDAN ALLAH RAZI OLSUN

Seydişehir'e hizmet etmenin yanı sıra hemşehrilerini yalnız bırakmayan Belediye Başkanı Mehmet Tutal, hasta ve yaşlı ziyaretleri ile moral vermeye devam ediyor.

Başkan Tutal yaşlı ve hasta ziyaretlerine büyük özen gösteriyor.

 

Hasta ve yakınlarını ziyaret eden Başkan Tutal, yaşlı ve hasta ziyaretleri kapsamında Aktaş Mahallesinde ikamet eden yaşlılık nedeniyle çeşitli hastalıkları bulunan Mustafa Ayten, İbrahim Akman, Osman Boztepe, Dürdane Akbaş, ve geçirdiği ameliyat sonrası yürümekte güçlük çeken Emine Kunduracı ve Eşi Ahmet Kunduracı'yı ziyaret ederek acil şifalar dileğinde bulundu.

 

Ahmet Kunduracı ile sohbet eden Başkan Tutal,eşinin rahatsızlığı konusunda bilgi aldı.

 

Hemşehrilerinin sıkıntıları paylaşma noktasında ve ihtiyaç duydukları zamanda yanlarında olduklarını kaydeden Başkan Tutal; asli görevlerimizin yanında, ilçemizdeki yaşlı ve hasta vatandaşlara yönelik ziyaretlerimizi devam ettiriyoruz. Kırsal ve merkez mahallerimizde yaşlılarımız ve hastalarımızın hayır dularını alıyoruz. Kendilerinin dualarına ihtiyacımız var. Hastalıkta , sağlıkta biz insanlar içindir.İhtiyaç duyduğunuz her an bende dahil olmak üzere tüm çalışanlarımı arayarak yardım ve destek isteyebilirsiniz "dedi.

 

Başkan Tutal'ın yaptığı ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Ahmet Kunduracı ; Başkanımız Mehmet Tutal'a bizlere yaptığı ziyaretten dolayı teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun.Bizim talep ve isteklerimize her an Belediye olarak cevap veriyorlar. Eşim belinden rahatsız ve yürümekte güçlük çekiyor.Eşime ben bakıyorum. Konyada doktor kontrolleri var. Eşimi Konya'ya götürürken sağolsun Başkanımdan araba talebimiz oldu. Hemen araç göndererek hastaneye götürdüler"dedi.

Bu haber toplam 935 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim