

BAŞKANLIK KUPASI VOLEYBOL KARŞILAŞMALARINDA KUPALAR SAHİPLERİNİ BULDU
BAŞKANLIK KUPASI VOLEYBOL KARŞILAŞMALARINDA KUPALAR SAHİPLERİNİ BULDU
Seydişehir Belediye Başkanlık Kupası Voleybol turnuvası sona erdi. Birincilik kupasını Akçalar Spor aldı.
İlçede 9 takımın mücadele ettiği turnuvaya çeşitli meslek ve kuruluşlardan amatör oyuncular katıldı. Atatürk Spor salonunda oynanan final karşılaşmasında Akçalar Spor Voleybol takımı kupayı kazanan takım oldu.
Turnuva da Akçalar Spor şampiyon olurken, Cezaevi Spor ikinci, Tepecik Spor üçüncü oldu. Turnuvanın en centilmen takımı ise Göklas Oto Galeri Spor oldu.
Sporun centilmenlik, kardeşlik havasında oynandığını kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, finalin kazananı dostluk olmuştur, kardeşlik olmuştur. Ben voleybol turnuvalarımıza katılan takımlarımıza teşekkür ediyorum. İnşaallah biz sosyal faaliyetler içerisinde önümüzdeki zaman diliminde yine Başkanlık kupalarını devam ettireceğiz" dedi.
Başkanlık Kupası Voleybol turnuvası kupa töreninde, Göklas Oto Galeri Spora centilmenlik kupasını, Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Mernekli, üçüncü olan takım Tepecik Spor’a kupasını Gençlik Spor İlçe Müdürü Soner Balcı, İkinci olan takım Cezaevi Spor’a İlçe Sağlık Müdürü Mustafa Özer, birinci olan takım Akçalar Spor 'a kupasını Belediye Başkanı Mehmet Tutal'ın takdim etmesi ve toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.
Ayrıca dereceye giren takımlara hediyeleri takdim edildi.

- Demir Atlı Süvari Ali Öz, Minab Bisiklet Kervanı’na Katılıyor
- Konya Kağıt AŞ’den Çalışan Sağlığında Örnek Bir Başarı
- GAZETECİLERDEN KAYMAKAM KADİR AKIN GÖZEL’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
- Matbaacılık ve Basım Hizmetleri Komitesi’ne KTO’dan Başarı Ödülü
- AK PARTİ SEYDİŞEHİR TEŞKİLATINDAN KAYMAKAM GÖZEL’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
Haber Yazılımı: CM Bilişim












