• İstanbul14 °C
  • Ankara15 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BAŞKANLIK KUPASINDA HEYECANI BAŞLADI
18 Haziran 2022 Cumartesi 10:06

BAŞKANLIK KUPASINDA HEYECANI BAŞLADI

Seydişehir Belediyesi Başkanlık Kupası Futbol Turnuvası, 18 takımın katılımıyla başladı

 

Seydişehir Belediyesi Sosyal ve Kültürel Faaliyetleri kapsamında düzenlenen Başkanlık Kupası Futbol karşılaşmaları, Atatürk Spor Salonu yanında bulunan Sentetik Çim sahada devam ediyor.

Coşkulu seyircisi ve taraftarı ile turnuvanın 3. Müsabakasına çıkan Test Makine Spor ile Kampüs Okulları Spor karşılaştığı maçta sporcuları ziyaret eden Başkan Tutal, tüm sporculara başarılar diledi.

 

Başkan Tutal, Turnuvanın birlik ve beraberliğe vesile olması amacıyla böyle bir organizasyonu başlattıklarını belirterek, çeşitli kurum ve kuruluşlar ile uzak-yakın şehrin farklı mahallelerinden 500’ü aşkın oyuncunun katıldığını kaydetti.

 

Başkan Tutal, 18 takımın yer aldığı turnuvada kura çekimi ile fikstürünün belirlendiğini ve toplam 26 karşılaşma yapılması planlandığını söyledi. Takımlara başarı dileklerinde bulunan Başkan Tutal, müsabaka öncesinde takımları ziyaret ederek tüm sporculara başarılar diledi.

 

Başkanlık Kupası Futbol turnuvaları Cumartesi - Pazar günleri hariç hafta içi her gün Saat:18.00'de Atatürk Kapalı Spor Salonu yanında bulunan sentetik çim sahada oynanacak. Turnuvalar Kurban Bayramı öncesinde tamamlanacak

Bu haber toplam 1094 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim