• İstanbul25 °C
  • Ankara26 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BAYAN KUAFÖRLERE TOPUZ VE SAÇ TASARIM UZMANI AYLA ÇIBIKCI’DAN EĞİTİM
13 Temmuz 2019 Cumartesi 09:35

BAYAN KUAFÖRLERE TOPUZ VE SAÇ TASARIM UZMANI AYLA ÇIBIKCI’DAN EĞİTİM

sac-topuzu.jpgsac-topuzu-3.jpgsac-topuzu-4.jpgsac-topuzu-5.jpg Seydişehir Esnaf ve Sanatkarlar Odasının ev sahipliğini yaptığı, Topuz ve Saç Tasarım uzmanı Ayla ÇIBIKCI'nın eğitimci olarak katıldığı bayan kuaförlere ait, sertifikalı eğitim semineri, odamız toplantı salonunda gerçekleştirildi. Eğitime, Aksaray Isparta Konya ve Seydişehir'den bayan kuaförler iştirak etti. akşam saat 20.00 'e kadar süren eğitimin sonunda kursiyerlere sertifikaları verildi. Konu ile ilgili görüşlerini bildiren eğitimci Ayla ÇIBIKCI;

Seydişehir Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan ve yönetimine teşekkür etti. Kurumsallaşmış bir oda hüviyetinde olan Seydişehir Esnaf ve Sanatkârlar Odasının, katıldıkları programlarda gördükleri diğer odalardan daha faal olduğunu üyelerine hizmetin her alanda verilmesinden dolayı mutlu olduklarını belirtti.

Oda Başkanı İbrahim AYPAR ise; odamızın her meslekteki bütün üyelerine kültür ve eğitimsel çalışmalardan haberdar edip birçok eğitimden yararlandırmaya çalıştıklarını anlattı ayrıca Ayla Çıbıkcı hocamızın bilgilerini üyelerimize aktarmak için davetimizi kabul etmesi, eğitim ve odamızdan memnun olması bizi ayrıca onure etti. kendilerine teşekkür ediyoruz. dedi.

Bu haber toplam 1448 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim