• İstanbul14 °C
  • Ankara20 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BEDRİYE'NİN HAYALİNİ BAŞKAN TUTAL GERÇEKLEŞTİRDİ
10 Kasım 2018 Cumartesi 10:22

BEDRİYE'NİN HAYALİNİ BAŞKAN TUTAL GERÇEKLEŞTİRDİ

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, geçirdiği ameliyat sonrası bedensel engelli Bedriye Tomruk'u(40) evinde ziyaret ederek genç kıza tekerlekli sandalye hediye etti.

 

Hacıseyitali Mahallesinde ailesiyle birlikte ikamet eden Bedriye Tomruk'un tekerlekli sandalye hayalini Belediye Başkanı Mehmet Tutal, gerçekleştirdi.

 

Göreve geldiği günden beri halkla iç içe olan iyi ve kötü günlerinde üzüntüleri ve sevinçlerinde vatandaşın yanında olmaya çalışan ve ilçe halkının takdirini toplayan Başkan Tutal, yaşlı, hasta ve engelli ziyaretlerine büyük özen gösteriyor.

 

Geçirdiği bel ameliyatı sonucu engelli olan ve ihtiyaçları anne ve babası tarafından karşılanan Bedriye Tomruk Başkan Tutal'ı tekerlekli sandalye ile karşısında görünce duygusal anlar yaşadı.

 

Uzun süre Bedriye ile sohbet eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; bizim miletimizin örf ve adetleri güzel. Biz hastamıza, yaşlımıza bakan sahip çıkan bir milletiz. Haftanın 2-3 günü engelli ve yaşlılarımızı, hastalarımızı ziyaret ediyoruz. Elhamdülillah ailerimiz bakıyor. Tabi zor bir durum Allah yardımcıları olsun.Her ne kadar annen, baban ilgilensede zor bir durum"dedi.

 

Herkesin bir imtihanı olduğunu kaydeden Başkan Tutal; Sabredeceğiz. Ama insan mutlu olmak isterse her türlü huzurlu olur , mutlu olur.Başımıza gelen sıkıntılardan dolayı sabretmemiz lazım.Devletimiz,milletimiz şu anda iyi, devlet ilgileniyor. Evde bakım, yaşlı bakım, rehabilitasyon merkezlerimiz var. Bunlar güzel yanları. Bizler her zaman yanınızdayız.Siz oturabiliyorsunuz , konuşabiliyorsunuz. Gittiğimiz ziyaretlerimizde ,sizden daha zor durumda olan hastalarımız var.Şükredeceğiz, Dua edeceğiz birbirimize" şeklinde konuştu.

 

İhtiyaçlarını anne ve babasının karşıladığını kaydeden Bedriye Tomruk; okula gidip , geliyorum, ihtiyaçlarımı karşılamam konusunda annemler yardımcı oluyor. Başkanıma teşekkür ediyorum. Bana sandalyemi getirdiği için.Allah kendisinden razı olsun"dedi.

Bu haber toplam 860 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim