• İstanbul13 °C
  • Ankara10 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Bektaş: Halkın iktidarında herkesi kucaklayacağız
08 Mayıs 2023 Pazartesi 08:46

Bektaş: Halkın iktidarında herkesi kucaklayacağız

 

Halkapınar, Ereğli ve Emirgazi ilçelerinde vatandaşlarla buluşan CHP Konya 1. Sıra Milletvekili Adayı Barış Bektaş, halkın iktidarında hiçbir kimseyi ötekileştirmeden herkesi kucaklayacaklarını belirtti.

CHP Konya Milletvekili 1. Sıra Milletvekili Adayı Barış Bektaş, Konya Milletvekili adaylarından Halil Ercan ve Kamil Bülbül Okuyucu birlikte Halkapınar, Ereğli ve Emirgazi ilçelerinde vatandaşlarla buluştu.

Halkapınar ilçesi meydanında vatandaşlara hitap eden CHP Konya 1. Sıra Milletvekili Adayı Barış Bektaş iktidarın vatandaşları böldüğünün üzerinde durarak, “AK Parti iktidarı yeniden iktidar olmak için vatandaşlarımızı bölüyor. Vatandaşlarımızı bölmeye değmez. Millet İttifakının 6 lideri bir araya gelince zillet, illet diyeceksin. Her şeyi yanlış anlatıyorlar. Biz bu milletin çocuklarıyız. Bizim iktidarımız halkın iktidarında, hiçbir kimseyi ötekileştirmeden herkesi kucaklayacağız. Ülkemizin kaynaklarını onların yaptığı gibi, yandaşa vermeyip, sizlere eşit dağıtacağız. Kimse iftara etmesin. Çünkü biz kimseye iftira etmiyoruz. Ülkemizin gençleri iş, aş ve gelecek derdinde onlara iş ve aş temin edeceğiz. 13. Cumhurbaşkanımız çocuklarımızı okullarda besleyeceğiz diyor. Hemen nerden buldun kaynağını diyorlar. Bu ülkedeki göçmenlere besleyen iktidar, çocuklarımıza gelince kaynak yok diyor. Ülkemize birlikte sahip çıkacağız desteğinizi bekliyoruz. Hep birlikte ülkemizi kaldırarak, sorunlarını çözeceğiz” dedi.

CHP Konya Milletvekili Adayı Halil Ercan, “Ülkemizin geleceğine güvenle bakabilmesi ve mutlu olarak yaşaması için bir yola çıktık. Burada 13. Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı olacağını ve halkın iktidarını görüyorum. Bu memlekete sahip çıkacağız. Ele ele verip, birliği ve beraberliği beraber getireceğiz. Kara propagandalara kanmayın. Sizlerin sevinci ve umudu artsın. Bize güvenin ve destek verin”

CHP Konya Milletvekili Adayı Kamil Bülbül Okuyucu, “Bize terörist ve dinsiz diyenlere hakkımızı helal etmeyeceğiz. Bizi kim bölebilir ki inadına bölünmeyeceğiz. Bizim dinimiz birlik ve kardeşlik dinidir. Biz herkesi birleştireceğiz. İktidarımızda hayata geçireceğimiz Aile Destekleri Sigortasıyla kadınlarımız, analarımız ekonomik olarak rahatlayacaktır. Ereğli’nin il olmasını da hep birlikte sağlayacağız. Bizlerden isteğimiz oy vermeniz ve sandıklara sahip çıkmanızdır. ” diye konuştu.

Bu haber toplam 1221 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim