• İstanbul14 °C
  • Ankara20 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BELEDİYE EKİPLERİ ÇALIŞIYOR
04 Temmuz 2020 Cumartesi 09:56

BELEDİYE EKİPLERİ ÇALIŞIYOR

Seydişehir Belediyesi merkez ve kırsal mahallelerde yoğun bir şekilde çalışmalarına devam ediyor.

Seydişehir Belediyesi asfaltlama, kaldırım, parke yol, yol açma, yollara dolgu, asfalt yama, park-bahçe çalışmalarını bütün mahallelere yayarak Seydişehir'in her mahallesini şantiye alanına çevirdi.

Şehrin muhtelif mahallelerinde ekiplerin altyapı ve üstyapı çalışmalarına aralıksız devam ettiğini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, 2020 yılı içerisinde programa alınan altyapı çalışmalarında, bütün imkanların seferber edildiğini kaydetti.

Başkan Tutal;" İlçenin her alanında farklı çalışmaları yürüten ekiplerimiz, hemşehrilerimin daha rahat etmesi, nezih ortamlarda zaman geçirmesi ve yaşam kalitelerini arttıracak çalışmalar yapıyor. İlçemizi güzelleştirmek için ve yeşil bir görünüm kazandırmak için yaptıkları çalışmaların yanında, önceden yapılan çalışmalar sonucunda belirlenen bölgelerde parke, bordür ve asfalt kaplanacak yolların yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürmektedirler. Çalışmalarımız tüm mahallelerimizde devam ediyor.

Ekiplerimizle birlikte belli bir plan dahilinde ve sırasıyla çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Seydişehir’in dört bir yanında ekiplerimiz, bir yandan yol bakım ve onarım çalışması yürüterek vatandaşlarımızdan gelen şikayet ve taleplere anında müdahale ediyor ve bozulan yolları onarıyor, bir yandan da altyapısı tamamlanmış yollarımıza asfalt döküyor. Ekiplerimiz her mahallemizi şantiye alanına çevirerek, Seydişehir için ve hemşehrilerimiz için çalışıyor. Çalışmalarımız esnasında vermiş olduğumuz geçici rahatsızlıktan dolayı bizi anlayışla karşılayan hemşehrilerimize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 785 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim