• İstanbul15 °C
  • Ankara11 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BELEDİYE OLARAK HER MAHALLEDEYİZ
24 Ekim 2020 Cumartesi 10:13

BELEDİYE OLARAK HER MAHALLEDEYİZ

 

Seydişehir Belediyesi ekipleri bütün mahallelerde çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

 

Başkan Tutal, “Seydişehir'de asfaltlama, kaldırım, parke yol, yol açma, yollara dolgu, asfalt yama, Park-Bahçe çalışmalarını bütün mahallelere yayarak Seydişehir'in her mahallesini şantiye alanına çevirdik” dedi.

 

Şehrin muhtelif mahallelerinde proje çalışmaları ile alt yapı ve üst yapı çalışmalarının devam ettiğini kaydeden Başkan Tutal; “2020 yılı içerisinde programa alınan bütün altyapı ve üst yapı çalışmalarımızda belediyemizin bütün imkanlarını seferber ederek çalışmalarımıza süratle devam ediyoruz. İlçe sakinlerimizin yaşamlarını kolaylaştırmak ve şehrimizi modern bir kente dönüştürmek adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hemşerilerimiz için birçok alanda hizmet ürettik ve üretmeye de devam ediyoruz" dedi.

 

KIRSAL VE MERKEZ MAHALLELERİMİZDE ASFALT SERİMİNE YOĞUNLUĞUMUZU VERDİK

 

Başkan Tutal; ekiplerimiz tarafından 2020 yılı içerisinde Hacıseyitali, Kızılcalar, Yenicami, Bahçelievler, Sofuhane, Kuran, Gökhüyük, Aktaş, Ulukapı, Alaylar 2, Pınarbaşı mahalleleri ile Anadolu Öğretmen Lisesi, İhsan Tekin İlkokulu, Mahmut Esat Anadolu Lisesi, Mahmut Esat Ortaokulu bahçeleri başta olmak üzere toplamda 164 Bin 100 m² sıcak asfalt serimi gerçekleştirdik.

 

Yine ekiplerimiz Alaylar 1, Kızılcalar, Bahçelievler, Aktaş, Ulukapı, Gevrekli, Kuran, Gökhüyük, Saadetler, Eti Alüminyum yolu, Stad, Alaylar 2, Değirmenci, Pınarbaşı, Kesecik mahallelerimizde ise 316 Bin m² soğuk asfalt serimini tamamladı.

 

TOPLAMDA 1 Milyon 561 Bin 420 adet Parke Taş

 

Kırsal mahallelerimizde parke taşı serimine yoğunluk veren ekiplerimiz ise Susuz, Yenice, Ketenli, Kızılca, Kavak, Kumluca, Gökhüyük, Başkaraören ve merkez mahallelerimizde 1 Milyon 237 Bin 420 adet parke taşı serimini tamamladı. Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından gönderilen 324 Bin adet parke taşını ise İncesu, Çatmakaya, Ketenli mahallelerimizde kullanarak toplamda ilçe genelinde 1 Milyon 561 Bin 420 adet parke taş çalışması gerçekleştirildi. Çalışmalarımız hava şartları elverdiği sürece devam edecek.

 

Pandemi nedeni ile park ve yeşil alan çalışmalarında rutin çalışmalarına da devam ettiklerini kaydeden Başkan Tutal; Kızılcalar ve Saadetler Mahallemizde toplamda 2 Bin 550 m² alanda park, Seydi Şifa Termal Tesislerimizde 3 Bin 600 m² ‘lik alanda çevre düzenlemesi, Muhsin Kiremitçi Caddemizde ise orta refüj çalışmaları kapsamında 915 m² alanda gül ekimi gerçekleştirdik.

 

3 BİN 500 METRE DRENAJ HATTI

 

Ayrıca ekiplerimiz 2020 yılı içerisinde merkez ve kırsal mahallelerimizde 3 Bin 500 metre drenaj hattı döşemiş olup, 100 adet ilave drenaj ızgarası yapılmıştır” dedi.

 

Başkan Tutal, ekiplerinin ilçenin tüm sathında yol çalışmalarına yönelik mesailerini sürdürdüklerini park ve bahçelerde ilçenin yeşil dokusunun daha da zengin hale getirilmesi adına yoğun bir gayret içerisinde olduğunu belirtti

belediye-olarak-2.jpg

Bu haber toplam 825 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim