• İstanbul9 °C
  • Ankara1 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Belediye spor ilkyarının lideri oldu
11 Kasım 2019 Pazartesi 09:02

Belediye spor ilkyarının lideri oldu

Konya amatör küme C grubunda mücadele eden Seydişehir belediye spor, U16 takımı kendi saha ve seyircisi önünde Konya idman yurdunu 2-1 yendi. Bu galibiyetle taraftarlarını umutlandıran takım 22 puanla ilk yarıyı lider tamamladı.

İkinciliği Tümosan 22 puan, üçüncülüğü 12 puanla Beyşehir sıralamaya girdi.

Kendi saha ve seyircisi önünde güzel bir maç çıkaran temsilcimiz belediye spor, Konya idman yurdunu Buğra Ötel ve Emre Noyan’ın golleriyle 2-1 sahadan gelip ayrıldı.

İkinci yarı ise 15 gün sonra Tümosanla kendi sahasında oynayacak.

Elde edilen başarı ile sporcuları tebrik eden Antrenör Hidayet Reçber,

‘’Bugün müsabakadan dolayı hem konuk takıma hem de kendi çocuklarımızı tebrik ediyorum Bugün 90 dakika her iki takım da kazanmak için elinden geleni gösterdi. Seyircilerde çok zevk aldı. Seydişehir belediye spor takımı çok avantajlı. Seyirci rüzgârını arkasına alıyor. Skor olarak bunu da iyi değerlendiriyorlar. Şu anda ilk yarıya girdik 15 günlük bir ara var. Biz hazırlılarımızı sürdüreceğiz. İkinci yarıda da aynı performansla şampiyon olacağız’' ifadelerini kullandı.

Grubun en az gol yiyen takımı olduklarını ifade eden takım kaptanı Buğra Ötel, ‘’Bu şehrin evlatları olarak asla pes etmeyeceğiz. Spora yakışır bir centilmenlikle sezon sonunda ipi biz göğüsleyip Seydişehir’e gurur yaşatacağız’’ dedi.

Bu çocukların başarısını hazmedemiyorlar!

Seydişehir belediye sporun başarısı spor camiasında takdir edilirken aynı guruptaki rakip bir takım oyuncaları tarafından gölgelendirilmeye çalışılmıştır. O çevreler Seydişehir’in hep dipte kalmasını istiyor. Yapılan sataşmalarla algı yaratılmak isteniyor. Ama buna rağmen temsilcimiz sporcuları Seydişehir’e yakışır bir duruş sergileyip saygılarını bozmadılar. Bu yapılanlar sporculukla bağdaşmaz. Sporcuların morallerini bozmaya kimsenin hakkı yok. Takımın başarısı bu çevreleri kıskandırmış olacak ki yalan iddiaları ortaya atıyorlar.

Bu haber toplam 713 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim