• İstanbul19 °C
  • Ankara26 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BELEDİYEDEN KORONAVİRÜS SEFERBERLİĞİ
21 Mart 2020 Cumartesi 10:02

BELEDİYEDEN KORONAVİRÜS SEFERBERLİĞİ

Seydişehir Belediyesi salgın hastalıklar ve bakterilere karşı yapmış olduğu ve hijyen çalışmalarını Covid-19 koronavirüs kapsamında aralıksız devam ediyor.

 

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, tüm ülkede alınan tedbirler kapsamında devam eden önlem çalışmalarında ilçede bulunan kamu kurum ve kuruluşları, ibadethaneler, okullar, vatandaşların kullanımı yoğun olan alanların ilaçlandığını kaydetti.

Seydişehir Belediyesi de salgın hastalıkların ortaya çıkışıyla birlikte salgının yayılması önlemek için ilçe genelindeki dezenfeksiyon çalışması başlatmıştı.

 

BaşkanTutal; ekiplerimiz Emniyet Müdürlüğü, Bölge Trafik, Kredi ve Yurtlar Kurumu, TEİAŞ, Seydişehir T Tipi Kapalı ve Açık Cezaevi, Trafik Tescil Müdürlüğü, İlçe Müftülüğü, Okullar, Sağlık Ocakları, Gevrekli Sulama Birliği, Merkez ve Kırsalda bulunan İbadethaneler, Bankalar, Belediye Hizmet Binalarımız, Spor Salonu, Seydi Şifa Termal Sosyal Tesislerimizin de aralarında bulunduğu resmi kurumun dezenfekte çalışmasını tamamladı" dedi.

 

Hemşehrilerinin toplu hizmet aldıkları ve bulundukları ortamlarında rutin olarak dezenfekte edildiğini belirten Başkan Tutal; " merkez ve kırsal mahallelerimizde periyodik aralıklarla yürüttüğümüz ilaçlama ve dezenfeksiyon işlemlerini koronavirüse karşı korunma tedbirleri kapsamında yoğunlaştırmış bulunuyoruz. Amacımız, hepimiz için oldukça hassas olan bu süreçte tüm virüslere karşı vatandaşlarımızın sağlığı için hijyeni ön planda tutmaktır. Ekiplerimiz bu anlamda çok yoğun bir çalışma sergiliyor. Dezenfektan ilaçlarla tüm toplu ve ortak kullanım alanlarını steril hale getirme gayreti içerisindeyiz.

Bizim yaptığımız çalışmaların yanında hemşehrilerimizin bireysel olarak alacağı tedbirlerde çok büyük önem taşıyor. İnşallah bu süreci de hep birlikte mücadele ederek atlatacağız."dedi.

Bu haber toplam 724 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim