- 08:29 - KETENLİ MAHALLESİNDE SOĞUK ASFALT ÇALIŞMALARI BAŞLADI
- 08:27 - MÜDÜR ÖZTÜRK’TEN BAŞKAN USTAOĞLU’NA ZİYARET
- 13:31 - Konya’da Kamu Görevlilerine “İçerik Geliştirme ve Tasarımı Eğitimi” Verildi
- 08:56 - Spor İl Müdürü Birdal Öztürk’ten AK Parti İlçe Teşkilatına Ziyaret...
- 16:15 - 15 EYLÜL DÜNYA LENFOMA FARKINDALIK GÜNÜ
- 16:11 - AK Parti ve MHP Teşkilatlarından Başkan Ustaoğlu’na Hayırlı Olsun Ziyareti
- 08:40 - Kızılay’dan Üniversite Öğrencilerine Sıcak Karşılama...
- 08:35 - Seydişehir'de Yaşlılık Saha Araştırması Gerçekleştirildi..
- 08:28 - Seydişehir 1915, Süper Amatör Küme Hazırlıklarına Devam Ediyor...
- 10:43 - BAŞARI, ONUR VE GURURLA 54. YILA…
- 10:32 - 55 Yıllık Evli Çift Ziyaret Edildi...
- 10:31 - Armada Yeşil Beyaz Platformu'ndan Konyaspor Başkanı Ömer Atiker’e Ziyaret
- 15:50 - CHP Seydişehir İlçe Örgütü’nden Hasan Ustaoğlu’na Tepki:
- 14:58 - Abdulkadir Güler’den Dikkat Çeken İstifa: “İnanç ve Değerlerimle Bağdaşmıyor
- 08:59 - BASIN AÇIKLAMASI
Abdullah LEBLEBİCİ / Haber Köşe Yazarı





Beraberliği anlarım, ancak bu kadar kötü bir futbolu anlamam
Konyaspor'da genel kurul yapıldı. Başkan Fatih Özgökçen güven tazeledi. Hayırlı olsun. Konyaspor'un güncel borcu ise 16 Milyon Euro olarak açıklandı.
16 milyon Euro borç değil, iki vasat bir oyuncu parası. Yönetimin izlediği sıkı para politikasını doğru buluyorum.
Temennim kısa süre içinde borcun ödenerek örnek bir kulüp haline gelmemiz. Bu bakış açısı ile yönetim tarafından borcun sıfırlanacağını düşünüyorum.
TRİBÜNLER YİNE BOŞ
Dünya kupası arasından sonra Lig’de ilk iç saha karılaşmasında Alanyaspor ile karşı karşıya geldik. Yerime oturur oturmaz ilk baktığım tribünler oluyor.
Ne yazık ki tribünlerin boş olduğunu görmek üzücü. Taraftarlara eleştiri getirmiyorum gerek ekonomik gerekse başka sebepler mutlaka vardır. Bütün gerekçelere saygı duyuyorum. Ancak hemen ifade edeyim, böyle kötü bir oyun ortaya koyan takımı kim izlemeye gelir ki?
Konyaspor olarak geriden ayağa paslar ile çıkarak organize atak yapan bir takım olmamıza rağmen maçın başlarında uzun topları tercih etmemiz dikkatimden kaçmadı.
Uzun toplar ile başarılı olamayacağımızı anlayınca hemen pas oyununa geçtik. Etkili de olmaya başladık. Nitekim 19. Dakikada VAR kararı ile penaltı kazandık.
Amır Hadzıahmetovıc 22. Dakikada gole çevirdi 1-0 öne geçtik. Yenik duruma düşen Alanya bir an öce beraberliği yakalamak için pres ile baskı kurdu ve topa daha fazla sahip ve etkili olmaya başladı. Ayağımızda top tutamayarak her nedense biz de buna izin verdik.
İlk yarının sonlarında kalemizde sıkıntı yaşasak da soyunma odasına 1-0 önde girmeyi başardık.
İkinci yarıya Alanya etkili başladı. Sahada saman alevi gibiyiz bir parlıyoruz bir yok oluyoruz, her nedense sürekli etkili bir oyun ortaya koyamıyoruz. Bu durumda ister istemez tedirginliğe yol açıyor.
İkinci yarının ilk etkili atağını 61. Dakikada yapmamız düşünülmesi gereken bir konu. Alanya’nın baskısının karşılık bulacağı kendini gösteriyordu. Nitekim 65. Dakikada korner atışındaki topa kafayı vuran Furkan Bayır golü attı. 1-1
Beraberliği yakalayan Alanya daha da kendinden emin bir şekilde sahamıza gelmeye başladı ve karşılığını 75. Dakikada kazandığı penaltı ile aldı.
78. dakikada penaltıyı gole çeviren Ahmed Hassan takımını öne geçirmeyi başardı. 1-2
Defansın orta saha ile orta sahanın forvet ile bağlantısı olmayan tuhaf bir takım var ortada.
Ne söylesem boş, Gerçeği ifade etmek gerekir ise maçın başından itibaren diken üstünde idik, saha da ne oynadığını bilmeyen bir Konyaspor vardı.
Mutlak galibiyet için çıktığımız maçta 90 artı 11. Dakikada penaltı ile beraberliği yakalamak kimseyi sevindirmesin.
“Beraberliği anlarım, ancak bu kadar kötü bir futbolu anlamam”
Bu maç sonrasında 16. haftayı BAY geçtikten sonra yine iç sahada bu kez hafta içi maçında 4 Ocak günü saat 20.00'da Sivasspor' u konuk edeceğiz.
Yaklaşık 55 gün sonra ilk dış saha maçımızı 8 Ocak günü saat 13.30’da Karagümrük ile oynayacağız. Bu maç sonrasında Beşiktaş ve Ankaragücü maçlarını yine üst üste Konya’da oynayacağız.
RÖVANŞ MAÇI
Sahamızda Bodrum Spor karşısında ecel terleri dökerek turu geçmemizin ardından Ziraat Türkiye Kupası son 16 Turunda eşleşmeler belli oldu.
Rakibimiz Gaziantep. Tek maç eleme sistemine göre 17, 18 ve 19 Ocak 2023 tarihlerinin birinde deplasmanda karşılaşacağız.
Evimizde oynadığımız 5-6 sıfır yeneceğimiz Antep karşısında şanssız bir yenilgi aldık. Kupa maçı RÖVANŞI ALMA maçımız olsun.
VARLIK GÖSTEREMEDİ
Lig başladığı andan itibaren yere göğe sığdırılamayan Fenerbahçe ve teknik direktörü Jesus, Trabzon karşısında hiçbir varlık gösteremedi. Trabzon haklı bir galibiyet aldı. Bu maçın ardından ligde hesapların baştan sona yeniden yapılacağını şimdiden söyleyeyim.
Yorum Ekle
Arkadaşına Gönder
Yazdır
Yukarı
KONYA BÜYÜKŞEHİR’DEN DÜNYAYA ÖRNEK PROJE
Belediye spor evinde Yıldızeli spora kükredi
CHP kongresine doğru
Barınaktaki köpeklere kuduz aşısı yapıldı
600 yıllık meşe palamudu ağacına tescil çalışması
Seydişehir’de ‘SEYDİ’ markalı kimyasal ürünleri üretiliyor
“UYUŞTURUCU İLE MÜCADELEDE EYLEM PLANI’NA YÖNELİK İLETİŞİM STRATEJİSİ UYGULAMA REHBERİ
BAŞKAN TUTAL'DAN 15 TEMMUZ MESAJI

- MÜDÜR ÖZTÜRK’TEN BAŞKAN USTAOĞLU’NA ZİYARET
- KETENLİ MAHALLESİNDE SOĞUK ASFALT ÇALIŞMALARI BAŞLADI
- Konya’da Kamu Görevlilerine “İçerik Geliştirme ve Tasarımı Eğitimi” Verildi
- Spor İl Müdürü Birdal Öztürk’ten AK Parti İlçe Teşkilatına Ziyaret...
- AK Parti ve MHP Teşkilatlarından Başkan Ustaoğlu’na Hayırlı Olsun Ziyareti
Haber Yazılımı: CM Bilişim