• İstanbul25 °C
  • Ankara29 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Binali Yıldırım Seydişehir 'de halka hitap etti
11 Mayıs 2023 Perşembe 13:04

Binali Yıldırım Seydişehir 'de halka hitap etti

YILDIRIM; "YOLLARI BÖLERİZ AMA TÜRKİYE’Yİ BÖLDÜRTMEYİZ"

Binali Yıldırım Seydişehir 'de halka hitap etti

YILDIRIM; "YOLLARI BÖLERİZ AMA TÜRKİYE’Yİ BÖLDÜRTMEYİZ"

Eski başbakanlardan, Ak parti genel başkan vekili Binali Yıldırım, Seydişehir’ de halka hitap etti. Yıldırım, “ Yolları böleriz ama Türkiye yi böldürtmeyiz” dedi.

Yıldırım, yaklaşan 1 Mayıs seçimleri için Seydişehir Milli irade meydanında halka hitap etti. Yıldırım'ın ziyareti öncesi yerli ve milli arabamız TOGG meydanda sergilendi. Arabaya gençlerin ilgisi büyük olurken vatandaşlar resim çekmek ve çektirmek için adeta birbirleri ile yarıştı.

Yıldırım'ın ziyaretine Konya İl başkanı Hasan Angı Büyükşehir belediye başkanı Uğur İbrahim Altay, milletvekili adayları Tahir Akyürek başta olmak üzere diğer adaylar katıldı.

Binali Yıldırım'ı Seydişehir ilçe başkanı, Kemalettin Atalay, Belediye başkanı Mehmet Tutal ve partililer karşıladı. İlçe başmakın Kemalettin Atalay ve Belediye başkanı Mehmet Tutal’ın kısa selamla konuşmasının ardından, Milli irade meydanında hala hitap eden Binali Yıldırım,

Seydişehir in güzel, saygıdeğer insanları diyerek başladığı konuşmasına, burada bulunmaktan büyük mutluluk duyuyorum, Konya hoşgörünün şehri, Mevlana nın, Selçuklu nun şehri, Seydişehir ise İç Anadolu’ yu, Akdeniz e bağlayan, ipek yolunun geçtiği çok önemli bir yerleşim birimi.

Bu sebeple yolları Konya ve Seydişehir’ in yollarını bölünmüş yaptık, yolları böldük yaptık, Biz, Yolları böleriz ama Türkiye yi asla böldürtmeyiz dedik.

Değerli kardeşlerim, üç gün sonra yani pazar günü önemli bir seçime gidiyoruz, Seydişehir hazır mısınız diye sorduktan sonra, Kalabalıktan hazır cevabını alan Yıldırım, PKK nın ve arkasındaki ağababalarının tek dertleri var, Tayyip Erdoğan’ın seçilmemesi.

Seydişehir e soruyorum, Türkiye sevdalısı adam gibi adam Recep Tayyip Erdoğan ı yeniden seçmeye hazır mısınız? O halde durmak yok yola devam diyen Yıldırım, Tayyip Erdoğan’ın aynı zamanda vekilleri var, Onun için hem cumhurbaşkanımızı hem de onun vekillerini rekor oyla seçiyoruz. Dedi.

Değerli kardeşlerim, Konya ya, Seydişehir e, Beyşehir e çok büyük hizmetler yaptık. Konya da 167 kilometre bölünmüş vardı, 1167 kilometre ye çıkardık.

Biz eserler bırakan bir iktidarız. Unutmayın söz uçar eser kalır, Biz eser bırakmaya taraftarız. Hepimize tarihi bir görev düşüyor, Bunu da sizlerle Seydişehir ile başaracağız. Diyen Yıldırım, pazar günü,

Tayyip Erdoğan ile birlikte onun güzel vekillerine de destek istiyorum.

Ülkemizin istikrarı, geleceği ve güvenliği için en güzel cevabı sandıkta vereceğiz, hazır mısınız? Diye sorduktan sonra, sizlere adam gibi adam Recep Tayyip Erdoğan nın selamını getirdim diyerek konuşmasını tamamladı.

Yıldırım, Daha sonra milletvekili adaylarını tek tek çağırarak, mitinge katılanlara tanıttı. Bu sırada Başkan Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Yıldırm’a çeşitli hediyeler vedi.

Akabinde Yıldırım ve beraberindekiler, ilçeden ayrıldı.

Bu haber toplam 1297 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim