• İstanbul14 °C
  • Ankara9 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BİSİKLET FESTİVALİ İKİNCİ GÜNÜNDE 73 KİLOMETRE PEDALLANDI
06 Temmuz 2020 Pazartesi 09:31

BİSİKLET FESTİVALİ İKİNCİ GÜNÜNDE 73 KİLOMETRE PEDALLANDI

Seydişehir Belediyesi ve Seydişehir Doğa Sporları ve Bisiklet Derneğinin ortaklaşa düzenlediği Bisiklet Festivali ikinci gününde bisikletseverler 73 kilometre pedalladılar.

Sabah saat 08:00’da Kuğulu Kamp alanından start alan sporcular Taşağıl, Suğla Gölü, Yalıhüyük, Ortakaraören, Kanal boyundan Kumluca, Kuran, Kesecik, İncesu Köprüsünden Seydişehir, Kuğulu Tabiat Parkında geri döndüler.

Türkiye'nin değişik illerinden kayıt yaptıran 150 bisikletçi festivalin ikinci gününü de sorunsuz ve mutlu bir şekilde tamamladı.

Turun sonunda yenilen akşam yemeği sonrası Kuğulu Park’ta festival ateşi yakıldı.

Festival ateşinin yakıldığı ve katılım sertifikası ile teşekkür plaketlerinin sunulduğu geceye Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Jandarma Komutanı Yahya İsa Koca, İlçe Emniyet Müdürü Kasım Özdemir ve bisikletseverler katıldı.

Festivale katılımlarından dolayı bisikletseverlere teşekkür eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; “İş hayatımızın yoğunluğu, sosyal medya ve teknolojinin yaygınlaşması ile sosyal yaşantımızda sorunlar yaşanmaya başladı. Bu anlamda sosyal ve kültürel birlikteliklere ve organizasyonlara ihtiyacımız var, birliktelik ve kardeşlik anlamında güzel adımlar atılıyor. Güzel bir organizasyon oldu. Ben emeği geçenlere ve sizlere teşriflerinizden dolayı teşekkür ediyorum“dedi.

Ülkede madde bağımlılığı ve teknoloji bağımlılığı gibi ciddi bir sıkıntının olduğunu kaydeden Kaymakam Aydın Erdoğan; “bunla ilgili olarak bakanlıklar ve yerel yönetimler, sivil toplum örgütleri sürekli olarak toplantılar yapıyoruz. Buna çözüm bulmak için uğraşıyoruz. Bu tür sıkıntılı konularla ilgili mücadele etmenin en güzel yolu panzehiri sportif ve kültürel ve sosyal faaliyetler. Bu tür faaliyetlere çocuklar ve gençler dahil edilmeli. Bu güzelliğe vesile olanlara teşekkür ediyorum” dedi.

Protokol konuşmalarının ardından festivale katılan sporculara ilçe protokol üyeleri tarafından katılım belgesi verilirken, SEBİDOS tarafından festivalin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür plaketi takdim edildi.

bisiklet-sona-erdi-2.jpgbisiklet-sona-erdi-3.jpg

Bu haber toplam 924 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim