• İstanbul15 °C
  • Ankara22 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BİSİKLETİNE KAVUŞAN MEHMET ALİ'NİN MUTLULUĞU GÖRÜLMEYE DEĞERDİ
08 Şubat 2020 Cumartesi 10:09

BİSİKLETİNE KAVUŞAN MEHMET ALİ'NİN MUTLULUĞU GÖRÜLMEYE DEĞERDİ

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Tol mahallesinde ikamet eden küçük çocuğa bisiklet hediye etti. Küçük Mehmet Ali'inin mutluluğu görülmeye değerdi.

Tol mahallesinde ikamet eden ilkokul 2.sınıf öğrencisi Mehmet Ali Karakuş ailesiyle birlikte geldiği, Seydişehir merkezde bir dükkanda karşılaştı. Belediye Başkanı Mehmet Tutal'dan "Güle Oynaya Camiye Gel" projesinde kendisininde camiye namaz kılmaya gittiğini fakat yaşı tutmadığı için kendisine bisiklet verilmediğini söyledi

Küçük çocuğun bu isteği karşısında kendisine bisiklet sözü veren Başkan Tutal sözünü tuttu ve Mehmet Ali Karakuş'un bisikletini gönderdi. gönderdi.

Öğle namazını kılmak için camide olan Mehmet Ali, annesinin bisikletin geldi diyerek bağırması üzerine koşarak gelen küçük çocuğun mutluluğu görülmeye değerdi.

Kendisine mutlumusun diye sorulan Mehmet Ali; "tabi mutluyum. Başkanı çarşıda görmüştüm. Başkan bana sen camiye gidip namaz kılıp bisiklet aldın mı dedi. Bende Başkanıma benim bisikletim yok.Namazı kıldım ama senin yaşın tutmadı dediler. Bana bisiklet vermediler dedim. Başkanda bana söz verdi. Bana bisiklet alıp göndermiş. Çok mutlu oldum. Başkanıma teşekkür ediyorum "dedi.

Başkanımızla görüştüğü günden itibaren bisikletinin gelmesini bekliyordu diyen anne Bilgi Karakuş; "oğlum Başkanımla Seydişehir'de alış veriş sırasında bir esnafın dükkanındayken karşılaştı. Kendisine camiye gittiğini ama bisiklet vermediklerini söyledi. Başkanımda oğluma söz verdi. O günden bu yana her gün ne zaman gelecek bisikletim diye bize soruyordu. Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Oğlumu sevindirdi.Allah işlerini rast getirsin."dedi.

Bisikletini alan Mehmet Ali, daha sonra annesi ve ablası ile birlikte mutluluk pozu verdi.

Bu haber toplam 835 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim