• İstanbul15 °C
  • Ankara17 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BİZ, BÜYÜK BİR AİLEYİZ
01 Ocak 2022 Cumartesi 15:04

BİZ, BÜYÜK BİR AİLEYİZ

 

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Makine, İkmal, Bakım ve Onarım Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü personelleriyle sabah kahvaltısında buluştu.

 

Başkan Tutal, personelle hasbihal ederek çalışmalar, talep ve istekler konusunda istişarelerde bulundu.

 

 

Seydişehir Belediyesi Makine, İkmal, Bakım ve Onarım Müdürlüğüne bağlı makine parkında personellerle mesai öncesinde bir araya gelen Başkan Tutal, “bizler büyük bir aileyiz. 8 yıldır olduğu gibi bugün de birliğimiz ve beraberliğimiz her geçen gün artarak devam ediyor” dedi.

 

8 yıldır birlik ve beraberlik içerisinde Seydişehir’e kazandırılan her bir hizmette personellerinin imzasının olduğunu belirten Başkan Tutal, “8 yıldır Seydişehir’imizin tarihinde görülmemiş hizmetlere hep birlikte imza attık. Büyüklü küçüklü 100 projenin üzerinde bir çalışmayı hep birlikte hayata geçirerek Seydişehir’imize hizmet noktasında önemli bir ivme yakaladık. Bu hizmetlerimiz arasında Seydişehir’imizin tarihine ve kültürüne doğrudan etki eden Seydi Şifa Termal Tesislerimiz, ilçemizin kalkınmasında yeni bir dönüm noktası olmuştur. Bizler projesini hazırladık, kaynağını hazırladık, sizler ise alın terinizi döktünüz, emek gösterdiniz. İlçemiz tarihine altın harflerle yazılan bu tarihi anda hepimizin imzası var. Ben hepinize özverili çalışmalarınızdan dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

 

Başkan Tutal; "Peygamber Efendimiz, "İşçinin ücretini alın teri kurumadan önce ödeyiniz" diye buyurmuştur. Biz de emeğe ve alın terine saygıyı temel değerleri arasına yerleştiren bir medeniyetin temsilcisiyiz. İnsanlığa örnek bir dayanışma kültürünü yüzyıllardır yaşatan büyük bir tarihin savunucularıyız.

 

Bugüne kadar tüm çalışanlarımızın alın teri kurumadan haklarını gözetmeye özen gösterdik, gözetmeye de devam edeceğiz. Bu hususta tüm çalışanlarımız gönüllerini ferah tutabilirler. Birlik ve beraberliğe her zamandan daha çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde, Türkiye'nin büyüyüp, gelişmesine devam etmesi ve bununla birlikte 2023 hedeflerine ulaşılmasında, en büyük paydaşlardan biri çalışan emekçi kardeşlerimiz sizlersiniz. Zorlu pandemi süreci başta olmak üzere gece gündüz demeden Seydişehir’imiz için canla başla çalışan tüm personellerimize ayrı ayrı yürekten teşekkür ediyor, birliğimizin, beraberliğimizin ve dayanışmamızın daim olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

Başkan Tutal, tüm personelin yeni yılını tebrik ederek hediye takdim etti.

Bu haber toplam 1050 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim