• İstanbul19 °C
  • Ankara26 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BOZKIR KAYMAKAMI’ ndan
23 Şubat 2019 Cumartesi 10:07

BOZKIR KAYMAKAMI’ ndan

SEYDİŞEHİR KURTOĞLU KURUYEMİŞE ZİYARET

Bozkır Kaymakamı, Oltan Bayraktar Seydişehir’ de beraberinde Emniyet Amiri Ramazan Arlı ile birlikte bölgenin şifa merkezi Kurtoğlu Kuruyemiş’ i ziyaret etti.

Uzun yıllardır Seydişehir ve bölge halkına şifalı bitkilerin yanı sıra organik ürünler ile de şifa dağıtan Kurtoğlu Kuruyemiş’ i ziyaret eden Bozkır Kaymakamı Bayraktar karşılaştığı otantik ortamdan çok etkilendiğini belirterek, burada sergilenen eski eserlerin yanısıra şifalı bitkiler ve ürünler hakkında da işyeri sahibi Ahmet Kurt’ tan bilgi aldı.

İşletme sahibi Ahmet Kurt yaptığı açıklamada, Bozkır Kaymakamı Oltan Bayraktar ve Emniyet Amiri Ramazan Arlı’ nun ziyaretlerinden son derece memnun olduğunu belirterek,

Uzun yıllardır Seydişehir ve bölge halkına hizmet ettiklerini söyledi. İşyerlerini modern şekilde yeniden dizayn ettiklerini belirten Kurt sözlerini şöyle sürdürdü, “kuruyemiş, bal çeşitleri, pekmez, tahin, şifalı bitkileri tamamen organik olarak halkımızın hizmetine sunduk. Uzun süredir halkımızın bize duyduğu güveni boşa çıkarmadık, bundan sonra da aynı ciddiyet ile tamamen organik ürünlerimizi halkımıza sunacağız, halkımızın gösterdiği ilgiye teşekkür ediyoruz.”

Ahmet Kurt, Bozkır Kaymakamı Oltan Bayraktar ve Emniyet Amiri Ramazan Arlı’ ya çeşitli ikramlarda bulundu.

Bu haber toplam 1134 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim