- 13:25 - ANNELERİMİZ SEVGİNİN VE ŞEFKATİN KAYNAĞIDIR
- 13:20 - BAŞKAN USTAOĞLU KESECİK MAHALLE SAKİNLERİ İLE BİRARADA
- 10:08 - MÜSİAD SEYDİBEY ŞUBESİ BAŞKANI TANIK’TAN BAŞKAN USTAOĞLU’NA ZİYARET
- 09:59 - KOSKİ, BANLİYÖ HATTI GÜZERGAHINDAKİ 800 MM ÇELİK BORU HATTI DEPLASE ÇALIŞMASINI TAMAMLADI
- 09:56 - CHP Konya İl Kadın Kolları Başkanı Çaçık: Anneleri kutsal bilen halkımız yaşadığımız bu topraklara da anavatan adını vermiştir
- 09:27 - ‘Ayın Tarihi’nde, ‘Sağlıkta Konya Modeli’ Örnek Gösterildi
- 09:24 - Karaman’da, ‘İletişim Başkanlığının Çalışmaları ve Tecrübe Paylaşımı Söyleşisi’ Düzenlendi
- 09:21 - ENGELLİLERE 4.6 MİLYON TL EVDE BAKIM ÜCRETİ ÖDEMESİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
- 09:17 - Seydişehir li veteranlar
- 16:25 - CİLT KANSERİ FARKINDALIK AYI
- 16:14 - CHP Konya Milletvekili Barış Bektaş: İktidar ülkemizi hukukun üstünlüğü endeksinde Avrupa’da sondan ikinci sıraya getirdi
- 16:13 - CHP Konya Milletvekili Bektaş: Süt üreticilerimizin zararının önüne geçilmelidir
- 16:03 - Seydişehir Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesinde Mezuniyet Sevinci Yaşandı..
- 11:08 - SEYDİŞEHİR BELEDİYESİNDEN ANNE VE ÇOCUKLARA ŞENLİK
- 11:05 - SEYDİŞEHİR’DE YILDIZLAR BİLEK GÜREŞİ MÜSABAKALARI BAŞLADI
H. Yüksel GÜLAY / SPOR AKTÜEL





BU HAFTANIN SOHBETİ
Eskiden kar yağdımı sahalar oynanamaz halde olur maçlar tehir edilirdi. Şimdi her şey ilerledi. Kar yağsada yeni yapılan sahalarımızda futbol oynanabiliyor. Son teknolojik gelişmeler sahalarımızı elverişli hale getirdi.
Seydişehir Belediyesi Sanayiispor takımlarının basın sözcüsü Necati Koçak ile takımlarımızın durumlarını konuştuk. Bize lazım olan gerekli bilgileri aldık. Konya Amatör küme Süper liginde temsilcimiz Belediyespor şu anda dokuz puanda bulunuyor ikinci devrenin başında aldığı puanlarla biraz nefes alsakta tam olarak rahatlayamadık. Üç puanlı sistem her hafta değişik neticeler le puan cetvelini değiştirebiliyor. Sevinilecek tarafımız şu anda sonuncu değiliz. Şöyle orta sıralarda yer alıp ligi bitirmek tek hedefimiz Altınekin ve Çumraspor maçları önümüzü görmemize vesile olacak. Küme düşmek istemiyoruz. Zira düşersek zor toparlanırız.
Birinci ligde oynanan Türkiye Erkekler Birinci ligindeki takımımız ise şu sıralar ortalarda geziniyor. Son iki maçta yenilmemize rağmen play of maçlarına katilabiliriz diye düşünüyoruz. Diğer amatör kümede mücadele eden Seydişehirgücü futbol takımımızında Havzan Spor ve Çelikduş Spor takımlarıyla maçları var. Bu maçlarda alınan sonuçlar puan cetvelindeki durumumuzu belirleyecek.
Ara transfer dönemi Ocak ayının son gününe kadar devam edecek. Kimi takımlarımız ihtiyacı olan mevkilere futbolcu alırken kimi takımlarımızda popülerliğini artırmak için transferler yapma peşinde. Parası çok olan iyi futbolcuları alabiliyor. Parası olmayanda Avrupada takımlarında yer bulamayan bonservis ücreti olmayan futbolcuların peşinde. Bütün takımlar ince eleyip sık dokusun. Bu gidiş hayra alamet değil. Kulüplerin borçlarını gazetelerde okudukça keyfimiz kaçıyor. Bu borçlar nasıl ödenecek kimse bilmiyor veya biliyorlarda çözüm yolunu bulamıyorlar borç bataklığında olan kulüplerimizin durumu Türk futbolunu derinden sarsar. İleriye gidelim derken geri geri gitmeyelim.
Üzüldüğüm yönlerden biriside şöyle takımlarımızın elinden tutacak bir sponsorumuzun olmayışı. Seydişehir’den hiçmi zengin iş adamımız yok. Şu takımlarımıza sponsor olsalar bir iki kuruş yardım etseler zararmı ederler. Şimdi önce sponsor firmaların adı ondan sonrada takımların adı geçiyor. Al sana güzel bir reklam her takım kendi kaynaklarıyla ancak bir yere kadar gider ondan sonrasını devam ettiremez. Bu çağrımı inşaallah iş adamlarımız duymuştur.
Yorum Ekle
Arkadaşına Gönder
Yazdır
Yukarı
KONYA BÜYÜKŞEHİR’DEN DÜNYAYA ÖRNEK PROJE
Belediye spor evinde Yıldızeli spora kükredi
CHP kongresine doğru
Barınaktaki köpeklere kuduz aşısı yapıldı
600 yıllık meşe palamudu ağacına tescil çalışması
Seydişehir’de ‘SEYDİ’ markalı kimyasal ürünleri üretiliyor
“UYUŞTURUCU İLE MÜCADELEDE EYLEM PLANI’NA YÖNELİK İLETİŞİM STRATEJİSİ UYGULAMA REHBERİ
BAŞKAN TUTAL'DAN 15 TEMMUZ MESAJI

- Karaman’da, ‘İletişim Başkanlığının Çalışmaları ve Tecrübe Paylaşımı Söyleşisi’ Düzenlendi
- Seydişehir li veteranlar
- MÜSİAD SEYDİBEY ŞUBESİ BAŞKANI TANIK’TAN BAŞKAN USTAOĞLU’NA ZİYARET
- ENGELLİLERE 4.6 MİLYON TL EVDE BAKIM ÜCRETİ ÖDEMESİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
- CHP Konya İl Kadın Kolları Başkanı Çaçık: Anneleri kutsal bilen halkımız yaşadığımız bu topraklara da anavatan adını vermiştir
Haber Yazılımı: CM Bilişim