- 16:15 - 15 EYLÜL DÜNYA LENFOMA FARKINDALIK GÜNÜ
- 16:11 - AK Parti ve MHP Teşkilatlarından Başkan Ustaoğlu’na Hayırlı Olsun Ziyareti
- 08:40 - Kızılay’dan Üniversite Öğrencilerine Sıcak Karşılama...
- 08:35 - Seydişehir'de Yaşlılık Saha Araştırması Gerçekleştirildi..
- 08:28 - Seydişehir 1915, Süper Amatör Küme Hazırlıklarına Devam Ediyor...
- 10:43 - BAŞARI, ONUR VE GURURLA 54. YILA…
- 10:32 - 55 Yıllık Evli Çift Ziyaret Edildi...
- 10:31 - Armada Yeşil Beyaz Platformu'ndan Konyaspor Başkanı Ömer Atiker’e Ziyaret
- 15:50 - CHP Seydişehir İlçe Örgütü’nden Hasan Ustaoğlu’na Tepki:
- 14:58 - Abdulkadir Güler’den Dikkat Çeken İstifa: “İnanç ve Değerlerimle Bağdaşmıyor
- 08:59 - BASIN AÇIKLAMASI
- 14:42 - Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu AK Parti’ye Katıldı
- 13:11 - Flaş Gelişme: Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu AK Parti’ye Katılıyor
- 13:29 - Seydişehir’de İlköğretim Haftası Etkinliklerle Kutlandı...
- 09:52 - BAŞKAN ERKOYUNCU: “2027 YILINDA PATATES TOHUMUNDA DIŞA BAĞIMLILIK BİTECEK”
H. Yüksel GÜLAY / SPOR AKTÜEL





BU HAFTANIN SOHBETİ
Eskiden kar yağdımı sahalar oynanamaz halde olur maçlar tehir edilirdi. Şimdi her şey ilerledi. Kar yağsada yeni yapılan sahalarımızda futbol oynanabiliyor. Son teknolojik gelişmeler sahalarımızı elverişli hale getirdi.
Seydişehir Belediyesi Sanayiispor takımlarının basın sözcüsü Necati Koçak ile takımlarımızın durumlarını konuştuk. Bize lazım olan gerekli bilgileri aldık. Konya Amatör küme Süper liginde temsilcimiz Belediyespor şu anda dokuz puanda bulunuyor ikinci devrenin başında aldığı puanlarla biraz nefes alsakta tam olarak rahatlayamadık. Üç puanlı sistem her hafta değişik neticeler le puan cetvelini değiştirebiliyor. Sevinilecek tarafımız şu anda sonuncu değiliz. Şöyle orta sıralarda yer alıp ligi bitirmek tek hedefimiz Altınekin ve Çumraspor maçları önümüzü görmemize vesile olacak. Küme düşmek istemiyoruz. Zira düşersek zor toparlanırız.
Birinci ligde oynanan Türkiye Erkekler Birinci ligindeki takımımız ise şu sıralar ortalarda geziniyor. Son iki maçta yenilmemize rağmen play of maçlarına katilabiliriz diye düşünüyoruz. Diğer amatör kümede mücadele eden Seydişehirgücü futbol takımımızında Havzan Spor ve Çelikduş Spor takımlarıyla maçları var. Bu maçlarda alınan sonuçlar puan cetvelindeki durumumuzu belirleyecek.
Ara transfer dönemi Ocak ayının son gününe kadar devam edecek. Kimi takımlarımız ihtiyacı olan mevkilere futbolcu alırken kimi takımlarımızda popülerliğini artırmak için transferler yapma peşinde. Parası çok olan iyi futbolcuları alabiliyor. Parası olmayanda Avrupada takımlarında yer bulamayan bonservis ücreti olmayan futbolcuların peşinde. Bütün takımlar ince eleyip sık dokusun. Bu gidiş hayra alamet değil. Kulüplerin borçlarını gazetelerde okudukça keyfimiz kaçıyor. Bu borçlar nasıl ödenecek kimse bilmiyor veya biliyorlarda çözüm yolunu bulamıyorlar borç bataklığında olan kulüplerimizin durumu Türk futbolunu derinden sarsar. İleriye gidelim derken geri geri gitmeyelim.
Üzüldüğüm yönlerden biriside şöyle takımlarımızın elinden tutacak bir sponsorumuzun olmayışı. Seydişehir’den hiçmi zengin iş adamımız yok. Şu takımlarımıza sponsor olsalar bir iki kuruş yardım etseler zararmı ederler. Şimdi önce sponsor firmaların adı ondan sonrada takımların adı geçiyor. Al sana güzel bir reklam her takım kendi kaynaklarıyla ancak bir yere kadar gider ondan sonrasını devam ettiremez. Bu çağrımı inşaallah iş adamlarımız duymuştur.
Yorum Ekle
Arkadaşına Gönder
Yazdır
Yukarı
KONYA BÜYÜKŞEHİR’DEN DÜNYAYA ÖRNEK PROJE
Belediye spor evinde Yıldızeli spora kükredi
CHP kongresine doğru
Barınaktaki köpeklere kuduz aşısı yapıldı
600 yıllık meşe palamudu ağacına tescil çalışması
Seydişehir’de ‘SEYDİ’ markalı kimyasal ürünleri üretiliyor
“UYUŞTURUCU İLE MÜCADELEDE EYLEM PLANI’NA YÖNELİK İLETİŞİM STRATEJİSİ UYGULAMA REHBERİ
BAŞKAN TUTAL'DAN 15 TEMMUZ MESAJI
Haber Yazılımı: CM Bilişim