• İstanbul13 °C
  • Ankara11 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Büyük birlik partisi Seydişehir’de
26 Mart 2019 Salı 15:08

Büyük birlik partisi Seydişehir’de

BAĞIMSIZ ADAY ABDULKADİR ÇAT’I DESTEKLEYECEĞİZ
Büyük Birlik Partisi Seydişehir ilçe başkanı Uğur Pektaş, belediye meclis üyesi adayları, Recep Atalay, Hasan Bilban, Mustafa Bostancı ile birlikte düzenlediği basın toplantısında,
Seydişehir de bağımsız belediye başkan adayı Abdulkadir Çat’ı destekleyeceklerini söyledi.
Pektaş sözlerini şöyle sürdürdü,
Toplantımızın ilk öncelikli konusu önümüzde yaklaşan 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimi üzerine olup ve siz saygıdeğer Seydişehir basını ile tanışmaktır. 
31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçiminde Büyük Birlik Partisi olarak Seydişehir’de İlçe Teşkilatımızın yeniden oluşumunda gecikmeler yaşanması sebebi ile Belediye Başkan Adayı çıkaramadık. Çünkü; çıkaracağımız aday ile ilgili geniş çaplı bir araştırma ve değerlendirme yapılıp, Seydişehir kamuoyunda kabul görmesi önceliklerimizden olup, lakin bu sürecin uzun zaman kaybına sebebiyet vereceğinden dolayı Belediye Başkan adayı belirleme ile ilgili çalışmalarımızı bitirerek, en azından Mahalli İdareler Genel Seçiminde Seydişehir de Belediye Meclis Üyesi Adayları ile seçime katılma kararı aldık. Bu karar doğrultusunda başvuru süresinin azalmasından dolayı anca yedi arkadaşımızdan oluşan bir Belediye Meclis Üyesi listesi yapabildik. 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimlerine Seydişehir de katılabildiğimiz için de, ayrıca bir kat daha mutluyuz.
Belki az sonra soracağınız sorularınızın içinde olabileceğini tahmin ettiğim “Belediye Başkanı Adayınız yok, sizin belediye meclis üyeleriniz kazandığı takdirde nasıl ve kimle çalışacaklar?” sorusuna net olarak cevabım: “Belediye Meclis Üyelerinin asli görevi, yapılan hizmetleri ve yatırımları halk adına denetlemek ve gözetlemektir. Bu minval üzerine bizim arkadaşlarımız, kim Belediye Başkanı seçilirse seçilsin onunla hakkaniyet ve adalet ölçüleri içerisinde her zaman çalışırlar ve destek olurlar.”
31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde alenen görülen şudur ki, iktidar partisinin insanların hür fikrine ve iradesine ipotek koyma basiretsizliğini göstermesidir. Zaten ülkemizde özgür düşünceye pranga vurulmak istendiği gibi, adaletsizlik almış başını gidiyor. Bir oy için insanlara yapılan baskı ve zulüm arttıkça, artıyor. Uzağa gitmemize gerek yok, işte yaşadığınız şehirde kendisini desteklemeyecek olan kamu da, özel sektörde, Seydişehir Belediyesinde baskı ve tehdit almış başını gidiyor. Bu baskı ve tehdit sonucu gariban ve asgari ücrete mahkûm edilmiş bay ve bayan işçi kardeşlerimiz, çevre ilçelere sürgün edilmektedir. Bu nasıl adalet?
Büyük Birlik Partisi Seydişehir İlçe Başkanı ve yönetimi olarak, 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimleri kapsamında, Seydişehir Belediye Başkanlığı Seçimlerinde, Bağımsız Belediye Başkan Adayı ve geçmiş dönem Belediye Başkanlığı yapmış, bu şehre kazandırdığı önemli yatırım ve eserlerin sahibi, insanların gönlünde taht kurmuş, kibir ve enaniyetten uzak, kindarlık gütmeyen, samimiyet ölçüleri içerisinde tevazu, nezaket ve beyefendi kişilik sahibi, Sayın Abdulkadir Çat’ı destekleme kararı almış bulunmaktayız.
Bu almış olduğumuz kararımızın ve 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin öncelikli olarak Seydişehir’imize, Konya’mıza ve Ülkemize seçimlerin hayırlı olmasını Cenab-ı Mevla’dan niyaz ediyorum. Toplantımıza katılmak nezaketinde bulunan tüm basın arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Dedi
Bu haber toplam 1425 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim