• İstanbul21 °C
  • Ankara20 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ÇEVRE TEMİZLİĞİNE ÖNEM GÖSTERİYORUZ
08 Mayıs 2020 Cuma 11:04

ÇEVRE TEMİZLİĞİNE ÖNEM GÖSTERİYORUZ

Seydişehir Belediyesi ekipleri yabani ot temizliği ve çim biçme çalışmalarını şehrin dört bir tarafında sürdürüyor.

Bahar aylarının kendisini hissettirmesi ile artış gösteren çim ve yabani otların temizliği için Seydişehir Belediyesi ekipleri, çalışmalarına başladı.

 

Park, bahçe ve çocuk oyun alanlarının yanı sıra bulvar ve caddelerdeki refüj ve yol kenarlarında çalışmaları gerçekleştirilen ekipler, yabani ot temizliğiyle, çiçek ve ağaçların daha kolay büyümesini sağlarken, daha estetik bir görünüme de kavuşturuluyor. Ekipler tarafından yürütülen çalışmalarda, gerek halkın sağlığı, gerekse çevre düzenlemesi ön planda tutuluyor.

Bahar ayların gelmesi ve hava sıcaklıklarının artması ile birlikte ekiplerin çim biçme çalışmalarına hız verdiğini kaydeden Başkan Tutal, “Park, bahçe, kaldırımlar, okul bahçelerimiz, refüjler ve mesire alanlarında çim biçme ve yabani ot temizliklerinin aralıksız sürdürüyoruz. Yol kenarları ve kavşaklarda bulunan yeşil alanların temizliği hem görsel acıdan hem de temiz bir çevre acısından büyük önem taşıyor. Belirlenen program dahilinde ekiplerimiz şehrimizin çehresini değiştirecek çalışmalarını yaz ayları boyunca devam ettirerek, halkımıza daha estetik park, bahçe ve mesire alanları oluşturacak. Ayrıca vatandaşlarımızın sağlığını korumak için gerekli tüm önlemleri alıyoruz. Halkımızın sağlığı ve çevre temizliğine özen gösteriyoruz’ ’dedi.

Bu haber toplam 827 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim