• İstanbul20 °C
  • Ankara13 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
CHP İLÇE BAŞKANI ORHAN ÖZEL’İN 10 KASIM MESAJI
10 Kasım 2018 Cumartesi 10:44

CHP İLÇE BAŞKANI ORHAN ÖZEL’İN 10 KASIM MESAJI

Cumhuriyet Halk Partisi Seydişehir İlçe Başkanı 10 Kasım Büyük Atatürk’ün ölüm yıldönümü nedeniyle mesaj yayımladı.
İlçe Başkanı Orhan ÖZEL Mesajında; ”Büyük Atatürk; yedi düvele karşı bitkin Anadolu’yu ayağa kaldırıp zafer kazanmış büyük bir askerdir, bir ulusu uçurumun kenarından alıp Cumhuriyet’i kuran büyük bir devlet adamıdır ve yüzlerce yıllık karanlığı yıkıp aydınlık bir gelecek vaat eden büyük bir devrimcidir,
Bütün Anadolu’yla birlikte başlattığı bağımsızlık mücadelesini, Cumhuriyetle taçlandırmış ve bu güzel topraklarda yoksulluğu, cehaleti bitirerek; bilimin rehberliğinde insana yaraşır bir yaşam modeli oluşturmayı hedeflemiştir.
Gizli kapaklı yürütülen bütün kara propagandalara rağmen Atatürk sevgisi bu aziz milletin kalbinden asla uzaklaştırılamamıştır. Bazı güç sahiplerinin Atatürk’ün ismini bu ülkeden silmeye çalıştıkları aşikâr olsa da; Türk Halkı, Atatürk’ün en büyük mirası olan çağdaş Türkiye Cumhuriyeti’ne  sahip çıkıyor ve sonsuza kadar sahip çıkacaktır.
O’nun en büyük ümidimdir, dediği Türk gençliği; bugün yaşananlara seyirci kalmayacak, karanlığın karşısında dimdik duracak ve aydınlığın yeniden hakim olacağı üreten, bilimle yükselen bir Türkiye Cumhuriyeti mücadelesini sürdürecektir.
Bu duygu ve düşüncelerle, ülkemizin ve partimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmetle anıyor ve aziz hatırası önünde saygıyla eğiliyoruz.” dedi.
Bu haber toplam 865 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim