• İstanbul9 °C
  • Ankara2 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Chp Mahalle delege seçimi
16 Kasım 2019 Cumartesi 10:13

Chp Mahalle delege seçimi

CUMHURİYET HALK PARTİSİ SEYDİŞEHİR İLÇE BAŞKAN’LIĞI KONGRE HAZIRLIKLARINA BAŞLADI10 KASIM 2019 PAZAR GÜNÜ MAHALLE DELEGELERİNİ BELİRLEDİ.

Cumhuriyet Halk Partisi Tüzüğü gereği 2 yıl süreyle görev yapacak  olan Parti Organları seçim süreci 30 Eylul tarihi itibari ile başlamıştır.

Bu çerçevede Seydişehir İlçe Başkanlığımız, üye askı listelerini 21-27 Ekim tarihlerinde askıya çıkarmış ve ilan etmiştir. Bu sürecin sonunda da 10 Kasım 2019 Pazar günü 521 üye arasından 105 Mahalle delegesini seçmiştir. Bu seçilen delegelere ilave mevcut yönetimdeki 15 yönetici doğal delege olup, toplam 120 delege ile Yıl sonunda İlçe Kongresi yapılacaktır. İlçe Kongremizde Yeni Parti yönetimi ile, İl yönetimini belirleyecek, 32  İl delegesi seçilecektir.

Mahalle delege seçimimiz oldukça olgun ve demokratik bir havada geçmiş olup, bütün üye arkadaşlarımızı Aralık ayında yapacağımız kongremizde aday olmaya davet ediyorum. Şimdiden İlçemize, Ülkemize ve partimize hayırlı olsun. Mahalle delegelerimize; partimize ve Demokrasiye sahip çıktıkları için ayrıca  teşekkürlerimi arz ediyorum. Kamuoyuna duyurur, saygılar sunarım.

                                                                                                          Orhan ÖZEL

                                                                                                          İlçe Başkanı

Bu haber toplam 1397 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim