• İstanbul16 °C
  • Ankara17 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
CHP SEÇİM KONVOYU DÜZENLEMEYECEK
25 Mart 2019 Pazartesi 08:41

CHP SEÇİM KONVOYU DÜZENLEMEYECEK

Seçim çalışması yürüten her aday zorlu ve heyecanlı bir süreç atlatmaktadır. Büyük bir fedakarlıkla yürütülen çalışmaların hedefi Memleketimizi daha yaşanır kılmaya yöneliktir. Seçim çalışmaları kapsamında gerek sesli gerekte görsel yürütülen bir takım abartılı çalışmalar zaman zaman şehir sakinlerini rahatsız ettiği gözlenmektedir. 
 

Bu doğrultuda,  parti ilçe yönetimimiz ve yol arkadaşlarımızla birlikte aldığımız kararı kamuoyuna bildirmek isterim. Geçmiş seçimlerde -birbirleriyle yarışırcasına yürütülen, büyük bir gürültü ve görüntü kirliliği oluşturan, milli israfa yol açan Seçim Konvoyu partimiz tarafından düzenlenmeyecektirÇevreye, insana bu kötülüğü yapmaya hakkımız olmadığını düşünüyoruz. Hizmet etmeye aday olduğumuz Seydişehir halkının sağduyusu da bunu gerektirmektedir. Gösteriş için düzenlenen ve adeta adayların birbirleriyle yarışırcasına  çevre güvenliğini de yok sayan bu uygulamanın kimseye faydası olmadığı gibi ekonomik bir israf oluşturmaktadır. 
 
CHP Seydişehir İlçe teşkilatı olarak çevre ve insan sağlığı için her türlü fedakarlıkta bulunacağımızın bilinmesini ve konvoy yapmayacağımızın bilinmesini isteriz. Bütün halkımızı saygıyla selamlarım.
 
Mehmet KATLAV
CHP Seydişehir Belediye Başkan Adayı
Bu haber toplam 909 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim