• İstanbul15 °C
  • Ankara17 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
CHP Seydişehir belediye başkanı adayı Mehmet Katlav
25 Ocak 2019 Cuma 10:24

CHP Seydişehir belediye başkanı adayı Mehmet Katlav

“BENİM BAŞKANLIĞIMDA ÖTEKİ OLMAYACAK”

Benim başkanlığımda öteki olmayacak. Ben hiç bir zaman partici olmadım,  kucaklayıcı oldum. Bu şehri kucaklayarak yöneteceğiz. AK Parti’li, İyi Parti’li,  MHP’li, Saadet Parti’li ve partili partisiz tüm kardeşlerimi kucaklayacağız. Tüm sorunlara ortak akılla çözüm bulacağız. ‘Ben yaptım’ değil, ‘Biz yaptık iyi oldu’  diyeceğiz

Seydişehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Katlav şöyle konuştu:

“Eğer Seydişehir’de köylümüzü, çiftçimizi, hayvancımızı kalkındıramazsak esnafımızı kalkındıramayız. Esnafımızı kalkındıramazsak eşrafımızı kalkındıramayız. Bu bir döngü içinde gidiyor. Köylünün milletin efendisi olduğunu da özümsemiş bir kardeşiniz olarak köylümüz ve üreticimiz için çalışmalar, araştırmalar yaptım. Seydişehir’de  maalesef köylerin nüfusu azalıyor. Çiftçilerimiz ekiyor ama ürün ya toprakta kalıyor ya da yok parasına müşteri buluyor. Sütçü sütünü sağıyor, bir şekilde satıyor ama aylardır parasını alamıyor . Üretici sütünü dökme noktasına geldi. Sadece lafta kalmamalı. Sözümüz söz. Benim başkanlığımda köylümüz, çiftçimiz hayvancımız kazanacak. Çünkü kalkınmayı köyden başlatacağız”

Bu memlekette hangi parti olursa olsun taş üstüne taş koyanlardan Allah bin kere razı olsun. Siyasi anlayışım budur. Kimseyi karalamak gibi bir amacım yok, ülkeye hizmet edene teşekkür ederiz, ettik. Bizim hedefimiz iyi yapılanları karalamak değil daha iyisini yapmaktır. Kazanan bir Seydişehir için size ihtiyacım var. Allahın izniyle başaracağız”

Bu haber toplam 1254 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim