• İstanbul15 °C
  • Ankara18 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
CHP SEYDİŞEHİR İLÇE ÖRGÜTÜNÜN; 14 MART TIP BAYRAMI MESAJI
14 Mart 2020 Cumartesi 11:33

CHP SEYDİŞEHİR İLÇE ÖRGÜTÜNÜN; 14 MART TIP BAYRAMI MESAJI

Sağlık Hizmetlerindeki genel sıkıntıların yanında, bugünlerde dünya ile birlikte ülkemizin üzerine de çöken corona virüsü nedeni ile özellikle sağlık çalışanlarımız büyük sıkıntı içerisindeler. Biz de Chp ilçe Başkanlığı olarak, sağlık emekçilerimize az da olsa morel desteği olabilmek için bu anlamlı günde tüm çalışanlarımıza karanfil ikram ettik.

 

Karşılaştığınız türlü güçlüklere rağmen, kutsal mesleğinizin icrasında; yurttaşlarımızın sağlık sorunlarının çözümüne yönelik insanüstü gayretiniz, bizler için iftihar kaynağıdır. “Halk içinde muteber bir nesne yok devlet gibi, Olmaya devlet, cihanda bir nefes sıhhat gibi” Diyen Kanuni Sultan Süleyman; ve “Beni Türk hekimlerine emanet edin” diyen, büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün güvenini tam sağlayan,  Başta hekimlerimiz olmak üzere,  her alanında fedakarca çalışan tüm sağlık çalışanlarına minnet ve şükran duygularımızı ifade etmeyi bir görev sayar, 14 Mart Tıp Bayramınızı içten duygularımızla kutlarız.

 Bize göre sağlık hizmeti Devletimizin tüm vatandaşlara ücretsiz sunması gerekmektedir. Sağlık çalışanlarımızın kendilerini her türlü baskıdan uzak, özgür hissetmeleri ve bu doğrultuda hizmet verebilmeleri sağlanmalıdır. Bu vesile ile  siz sağlık çalışanlarına  yönelik şiddet olaylarının yaşanmadığı günlerin tez zamanda gelmesini ve herkesin sağlık hizmetlerinden ücretsiz ve eşit olarak yararlandırılması dileriz.

 

                                                                                                                                                                             

              CHP İlçe Başkanı

              Orhan Özel

 
Bu haber toplam 607 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim