• İstanbul13 °C
  • Ankara9 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
CHP SKM açılışında konuşan Başkan Adayı Hasan Ustaoğlu
04 Mart 2024 Pazartesi 08:55

CHP SKM açılışında konuşan Başkan Adayı Hasan Ustaoğlu

TEK HEDEFİM ŞEHRİMİZİN UFKUNU DEĞİŞTİRMEK

 

 

Cumhuriyet Halk Partisi Seçim Koordinasyon merkezinin açılışında konuşan Başkan Adayı Hasan Ustaoğlu “Tek hedeflerinin Şehrin Ufkunu değiştirmek” olduğunu söyledi.

 

Seydişehir Cumhuriyet Halk Partisi Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına Konya Milletvekili Barış Bektaş, CHP ilçe başkanı Orhan Özel Seydişehir CHP Belediye Başkan Adayı Hasan Ustaoğlu, Belediye Meclis Üyesi adayları, kadın ve gençlik kolları ve çok sayıda partilinin katılımı ile gerçekleşti.

 

Açılışta konuşan CHP Konya Milletvekili Barış Bektaş;

 

“Seydişehir Anadolu aydınlanması dediğimiz Mevlana gibi Hacı Bektaş gibi, Hoca Ahmet Yesevi gibi Şeyh Sadrettin Konevi gibi Horasan erenlerinden Seyit Harun Veli'nin kurduğu ve o ruhla devam eden yaşamı hoşgörü ruhu üzerine kurulmuş bir şehirdir diyerek başladığı konuşmasını;

 

Biliyorsunuz emeklilere 17.000 lira talep ettik 3000 lira uygun gördüler talebimizi mecliste iki gün önce ret ettiler.

 

Çiftçilerle ilgili işçilerle ilgili ezilenlerle ilgili mağdurlarla ilgili en sert siyaseti en sert muhalefeti yapıyoruz.

 

Ne için kişisel bir şey için değil kamu yararı için hizmet için ama dediğimiz gibi Seyit Harun velinin Horasandan getirdiği insanın gönlünü kırmama üzerine siyaset yapıyoruz. Dedi.

 

Belediye başkan adayımız Hasan Ustaoğlu’ da zaten beyefendi bir kişilik aynı ilkeler doğrultusunda siyaset yapıyor.

 

Yani hizmetlerini yapacakları anlatıyor bu kente verebileceklerini anlatıyor. Kişilere hakaret etmiyor polemiklere girmiyor başkaları ile uğraşmıyor.

 

Başkalarını aşağılamıyor başkalarının projeleri ile ilgilide usulsüz bir yaklaşım izlemiyor. Seydişehir’e yakışır bir siyaset yapıyoruz.

 

Ama maalesef görüyorum adayımızı polemiklerin içerisine çekme projeleri küçük görme yukardan bakış bunlar uygun şeyler değil.

 

Bakın 2019'da beni il başkanıydım bir yerel seçim süreci yürüttük Burada yine sizlerle birlikte oldum ben bir il başkanı olarak o dönem düzgün bir dil kullandım, daha sonra, Mehmet Tutal Başkan seçildi.

 

Biz de saygı duyduk ve ben Parlamentoya seçildiğimde ilk ziyaretçilerimden biri Mehmet Tutal başkan oldu. Dedi.

 

Daha sonra konuşan Belediye Başkan Adayı Hasan Ustaoğlu;

 

“Ben bu şehirde doğdum bu şehirde büyüdüm ekmeğimi de sizler gibi bu şehirde kazandın ve sizler gibi bu şehirde yaşamaktayım. Sizlerle aynı sorunlarla dertlendim.

 

Sevinci de üzüntüyü de yine bu şehirde hep birlikte yaşadık. Bu yola çıkarken tek hedefim şehrimizin ufkunu değiştirmek. Evlatlarımızı güzel mutlu huzurlu bir şehir bırakmak.

 

Bu anlamda şunu belirtmem gerekiyor. Benim öyle çok büyük siyasi hırslarım falan yok. Hiçbir zamanda bu hırslara kapılıp rakiplerimizle alakalı olumsuz tek cümle kurmadım. 90 gündür sahadayım burada birçoğunuzun elini sıktık görüştük konuştuk.

 

Muhabbet ettik. Rakiplerimizle ilgili en ufak kötü bir cümle kurmadım. Bundan sonra da yolumuza kimsenin hakkında kötü konuşmadan kimseye kötü söz söylemeden devam edeceğiz.

 

Bu şehirle ilgili eksiklikler sorunlar problemler ya da projeleri anlattık. Bu şehrin sorunlarını çözeceğimizi vaat ettik ve bu anlamda herkese aynı şeyleri projelerimizi anlatarak yolumuza devam ettik.

 

Eğer kazanırsak inanın tavrımız aynı olacak. Bugüne kadar memleketin hangi noktasında olursa olsun taş üstüne taş koyanlara teşekkür ediyoruz.

 

Onlardan Allah razı olsun. Biz sahada çalışma yaparken bazı arkadaşlar eş dost eskimiş siyasetçiler dediler ki ya insanlara istedikleri sözü ver.

 

Tamam, yapacağım deyi ver seçim böyle kazanılır dediler. Ayrıca dediler ki ilaveten siyaset bunu gerektirir falan dediler.

 

Ben de dedim ki ben bu güne kadar hiç kimseye yapamayacağım bir söz vermedim. Bundan sonrada kimseye yapamayacağım bir söz vermeyeceğim dedim.

 

Çok 30 yıllık bir itibarım var 49 yaşındayım.25 yıllık esnafım bu itibarımı bir seçim için harcayamam kimse kusura bakmasın .”diyerek konuşmasını tamamladı.

 

Daha sonra CHP Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışı, Milletvekili Barış Bektaş, CHP ilçe başkanı Orhan Özel Seydişehir CHP Belediye Başkan Adayı Hasan Ustaoğlu, partililerin katılımı ile gerçekleşti.

chp-skm-2.jpgchp-skm-3.jpgchp-skm-4.jpg

Bu haber toplam 306 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim