• İstanbul12 °C
  • Ankara14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
CHP’li Umut Oran Seydişehir’de
16 Şubat 2019 Cumartesi 10:30

CHP’li Umut Oran Seydişehir’de

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul eski Milletvekili sanayici Umut Oran, seçim çalışmalarına destek vermek üzere Seydişehir’e geldi.

Ziyaretine Taşıyıcılar kooperatifinden başlayarak Beybo Tekstil, çarşı merkezindeki esnafları ve taşra mahallelerini ziyaret etti. Daha sonra Cumhuriyet Halk Partisi seçim merkezinde partililerle buluştu.

Burada partililere seslenen Oran, CHP’nin toplumun sorunlarını kökten çözmeye talip olduğunu belirterek, tüm seçmeni kucaklamalarını istedi.

Seçmenin siyasetçilere güvenmediği bir ortamda seçime gidildiğini ifade eden Umut Oran, seçim çalışmalarında özellikle umut ve güven verilmesi gerektiğine dikkat çekti.

Seçim ortamında iktidara karşı sert muhalefet yapmanın bir şey kazandırmayacağını dile getiren Oran sözlerine, ‘’Halkın taleplerine göre seçim çalışması yaparsak vatandaşlarımız tek umudun Cumhuriyet Halk Partisi olduğunu anlayarak sandıkta doğru seçim yapacağına inanıyorum.’’ dedi.

Aradan geçen 100 yılın sonunda, 1919 koşullarının oluştuğunu düşünenlerin sayısının arttığını ifade eden Oran, ‘’ Biliyorum ki geleceğe dair umutlar da azalıyor. Ancak şunu da biliyorum: Her bir Cumhuriyet sevdalısının içinde volkanlar da patlıyor. Ama biliyorum ki Mustafa Kemal’in her yaştan askerleri, 31 Mart 2019’un seçim sonucunda yeni bir başlangıç yılı olacağına ve Kuvayı Milliye ruhunun 100 yıl sonra yeniden doğacağına da inanıyorlar. Seçim sonucunda Türkiye daha iyi olacak. Bu süreçte her vatandaşımızı kucaklayarak bir oy için çalışmalıyız. Seçim sandıkta kazanılır. Sandıklara sahip çıkmalıyız.’’ diye konuştu.

Partiye yeni katılanlara rozet takan Umut Oran, Kültür evindeki yemekte basın kuruluşlarıyla bir araya geldi.

Oran’ın seçim çalışmalarına CHP ilçe Başkanı Orhan Özel ve Belediye Başkan adayı Mehmet Katlav ve yönetim eşlik etti.

Bu haber toplam 1011 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim