• İstanbul15 °C
  • Ankara11 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ÇOCUK SESLERİ BENİ MUTLU EDİYOR
26 Kasım 2022 Cumartesi 10:51

ÇOCUK SESLERİ BENİ MUTLU EDİYOR

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal ilçede görev yapan öğretmenleri okullarında ziyaret etti.

Eğitim camiasından gelen Başkan Tutal, meslektaşlarının Öğretmenler Günü’nü kutladı.

Seydişehir'de farklı okullarda öğretmenlik ve idarecilik görevinde bulunduğunu kaydeden Başkan Tutal, bir öğrencinin geleceğine yön verebilmenin öneli olduğunu kaydetti.

Seydişehir merkez ve mahallelerinde görev yapan öğretmenleri ziyaret ederek 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlayan Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “öğretmenlik mesleğinin bende yeri ayrıdır. Okul yıllarımı ve öğretmenlik yıllarımı hala arıyorum. Çocuk sesleri onları cıvıltıları beni her zaman mutlu ediyor. Ben görevim gereği farklı illerde veya ilçelerde programlara katıldığımda veya bir başka yere gittiğimde karşıma bir öğrencim geliyor hocam diyerek beni kucaklıyor. İşte o zaman o mutluluk benim için paha biçilemez oluyor.

Öğretmenlik zor bir görevdir. Derse giriyorsunuz ve dersin her saniyesini doldurmak zorundasınız. Dolayısı ile zor olmasına rağmen en şanslı meslek guruplarından birisi öğretmenlik. Ben bu noktada gününüzü kutluyor, başarılar diliyorum" dedi.

Başkan Tutal ilçede eğitim veren okulları tek tek ziyaret ederek öğretmenlerin öğretmenler günün kutlarken ayrıca sınıflarda bulunan öğrencileri de ziyaret ederek onlarla sohbet etti. Onların talep ve isteklerini dinledi.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, tarafından merkez ve kırsal mahallelerde görev yapan tüm öğretmenlere ve eğitim görevlilerine günün anısına hediye takdim edildi.

Bu haber toplam 1247 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim