• İstanbul21 °C
  • Ankara24 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ÇÖP KONTEYNERLERİ VE TANKLAR DEZENFEKTE EDİLİYOR
15 Mayıs 2020 Cuma 12:59

ÇÖP KONTEYNERLERİ VE TANKLAR DEZENFEKTE EDİLİYOR

Seydişehir Belediyesi, ilçe genelindeki temizlik ve dezenfeksiyon çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Ekipler tarafından gerçekleştirilen çalışmalarda çöp konteynerleri ve tanklarının çevresi yıkanarak dezenfekte edildi.

Temizlik hizmetlerinin zamanında ve aksatılmadan yıl boyunca devam etmesi amacıyla ekipler hizmetlerine aralıksız devam ediyor.

Halk sağlığını korumak için, temizlik ve dezenfeksiyon çalışmalarını artırdıklarını kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ekipler çöp toplama hizmetinin yanı sıra çöp konteynerleri ve tanklarının temizliği için büyük özen gösteriyor. Konteynerlerin temizliği yerinde, hızlı, ekonomik ve etkin bir şekilde sağlanırken görüntü kirliliği, koku, larva ve sinek oluşumunun da önüne geçilmiş olunuyor.

İlçe genelinde tüm mahallelerde bulunan konteynerleri yıkayarak, bakteri öldürücü ve koku giderici antibakteriyel ilaçlarla temizledi.Tüm cadde ve sokaklarımızda temizlik çalışmalarımız devam ederken, periyodik olarak gerçekleştirilen ilaçlama ve temizlik işlerine ara vermedik. Temiz çevre ve yaşanılabilir bir şehir çabalarımız çerçevesinde ilçemizde bulunan çöp konteynerlerinin tamamı ve tanklarımız yıkanıp, temizlenip dezenfekte edilerek yeniden halkımızın hizmete sunuluyor” dedi.

Bu haber toplam 901 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim