• İstanbul22 °C
  • Ankara19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Cumhur İttifakı
08 Şubat 2019 Cuma 15:20

Cumhur İttifakı

ÜLKÜ OCAĞINI ZİYARET ETTİ
Belediye Başkan Adayı Mehmet TUTAL, İlçe MHP Başkan Yardımcısı Sinan Taştan ve her iki parti yönetim kurulu üyeleri, Akparti’li gençler ile birlikte Seydişehir Ülkü Ocakları’nı ziyaret etti. Ülkücü gençlerin yoğun ilgisi ile karşılaşan Başkan TUTAL memnuniyetini şu cümlelerle ifade etti :
“Uzun yıllardır bir babanın iki oğluyuz. Bugün omuz omuza olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Bir eğitimci olarak insanın yüzünden çok gözünde duygu ifadesi olduğunu iyi bilirim. Gençlerimizin gözündeki ışıkta kardeşliğimizin, birlikteliğimizin ışıltılarını görüyorum. Onlara karşı olan duygularımızın karşılıklı olması bizi çok mutlu ediyor. Geçtiğimiz dönemde Ülkü ocağından gelen her türlü talebi mutlaka karşılamaya çalıştık. Kardeşlerimiz bizi fazlaca yoracak taleplerde bulunmadılar. Önümüzdeki dönemde de onlara desteklerimizi sürdüreceğiz. Bu bir seçim birlikteliği değildir. Biz göremesek de buradaki genç kardeşlerimiz görecektir; bu birliktelik ilerleyen zamanlarda tek çatı olmaya, yek vücut haline gelmeye doğru gidiyor. Belki yıllar sonra ülkede siyaset yalnızca iki parti arasında yapılır hale gelecek.”
 
Seydişehir Ülkü Ocakları Başkanı Orhan BALCI “Biz Lider-Teşkilat-Doktrin felsefesiyle yetiştirildik. Liderimiz bugün bize sizi işaret etmiştir. Bu yüzden gönül rahatlığı ile yanınızda dimdik durmak bizim için şereftir. Her iki görüşten de koltuk sevdası ile davasına ihanet eden insanları görüyoruz. Bunların bizde karşılık bulması mümkün değildir. Liderimiz ülkemizde beka problemi var diyerek yanınızda olmazı bildirmişse koltuk sevdası dahil hiç birşey bizim için bu emrin önüne geçemez.”
 
 
Bu haber toplam 965 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim