• İstanbul16 °C
  • Ankara21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Cumhuriyet Halk Partisi, yerel seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.
24 Aralık 2018 Pazartesi 08:45

Cumhuriyet Halk Partisi, yerel seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Belediye Başkan Adayı Mehmet Katlav ve Seydişehir İlçe Yönetimi durmaksızın seçim çalışmaları yürütüyorlar. Aday tanıtım toplantısı ile yerel seçim projelerini kamuoyuna açıklayan CHP Yönetimi ve Başkan adayı Katlav, bütün Seydişehir halkıyla bire bir temas kurarak projelerini anlatıyorlar.

"Birlikte Çalışacağız; Birlikte Yöneteceğiz" sloganıyla Seydişehir Halk Konseyi kuracağını açıklayan Başkan Adayı Mehmet Katlav, "köy köy, mahalle mahalle gezerek  bütün hemşirelerimizle buluşacağını, üretmeyi planladıkları projelere destek isteyeceklerini açıkladı"

Ortakaraviran Mahallesine yaptıkları ziyarette; organize hayvancılık bölgesini, kahvehaneleri ve sanayiyi ziyaret eden CHP heyeti halkın büyük ilgisi ile karşılandı. Chp heyeti; üreticiler için planladıkları projelerle ilçemizin yeniden eski günlerine ulaşacağını, hayvancılık ve tarımın yeniden ayağa kaldırılacağını ilettiler.

Ortakaraviran mahallesine yapılan seçim çalışmasına Belediye Başkan Adayı Mehmet Katlav ile İlçe Başkanı Orhan Özel’e, Ortakaraviran eski Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Cansever’inde destek verdiği görüldü.

Seçim Çalışması kapsamında organize hayvancılık bölgesine yapılan gezide bir ahırın duvarına çizilen Atatürk siluet heyeti hayli duygulandırdı.

Bu haber toplam 894 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim