• İstanbul23 °C
  • Ankara25 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
DAHA YAŞANILABİLİR BİR ŞEHİR
09 Mart 2019 Cumartesi 10:27

DAHA YAŞANILABİLİR BİR ŞEHİR

Seydişehir Belediyesi çevre düzenleme ve yeşil alan projeleriyle daha yaşanabilir bir hale getirmeyi hedeflediği bölgelerde kentsel dönüşüm ile Seydişehir’e yatay mimari ve şehir estetiğine uygun yapılar kazandıracak.

 

Altyapı, üst yapı ve yeşil alan çalışmalarıyla adından söz ettiren Seydişehir Belediyesi eski yapıları yıkarak kent estetiği öne çıkardı.

Nüfus artışına paralel olarak, yerleşim alanlarındaki yapılaşmalara önem verdiklerini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, yaşam şartlarını daha kaliteli bir seviyeye ulaştırmak adına görüntü kirliliği yaratan yapıları ortadan kaldırarak bu alanları daha estetik hale getirmeye çalışıyoruz. Amacımız, ilçemizin her yerinde modern kent anlayışını hayata geçirerek aslına uygun yapılar kazandırmak” dedi.

Daha yaşanabilir şehirler için geleceği birlikte tasarlama hayaliyle yola çıkacaklarını belirten Başkan Tutal, Sadece mimarları ya da şehir plancılarını değil, şehirde yaşayan herkesi ortak kullanım alanlarının tasarım sürecine katmak için çaba göstereceğiz. Fikirler alacağız, istişareler yapacağız, toplumsal iletişimi ve etkileşimi artırarak kararlar vereceğiz. Kent yaşamında ortak dil ve ortak akıl oluşmasını sağlayacağız. Amacımız çocuklarımıza daha yaşanılabilir bir gelecek sağlamak” dedi.

Bu haber toplam 776 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim