• İstanbul17 °C
  • Ankara18 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
“DOĞRULARDAN ÖRNEK, YANLIŞLARDAN DERS ALACAĞIZ”
19 Ocak 2019 Cumartesi 09:18

“DOĞRULARDAN ÖRNEK, YANLIŞLARDAN DERS ALACAĞIZ”

31 Mart yerel seçimleri çalışmaları çerçevesinde çalışmalarını şehir merkezindeki esnafları ve vatandaşları ziyaret ederek yerel seçim çalışmasını sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi Seydişehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Katlav, 
 
 
Seydişehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Katlav, Seydişehir'in kaynakların daha etkin ve verimli kullanılmasını sağlayacak yerel dinamiklerle Seydişehir'i kalkındıracaklarını söyledi. 
Katlav, "Seydişehir'de gördüğümüz uygulamaların doğrularından örnek alacağız, yanlışlarından da ders çıkaracağız" dedi.
 
 “İŞ DÜNYASININ SORUNLARINI ORTAK AKILLA ÇÖZECEĞİZ” 
 
Mehmet Katlav, şöyle devam etti:
 
Seydişehir iş dünyasının sorunlarını ortak akılla birlikte yönetim anlayışıyla çözeceklerini belirterek, Seydişehir'in kaynakların daha etkin ve verimli kullanılmasını sağlayacak yerel dinamiklerle Seydişehir'i kalkındaracaklarını vurguladı. “ Ortak akılla hareket ederek Seydişehir’i birlikte yöneteceğimiz anlayışa sahibiz. Benim başkanlığımda Seydişehir'in kaynaklarını daha etkin ve verimli kullanılmasını sağlayacak yerel dinamiklerin avantajlarını kullanacağız. Geçmiş yıllarda gördüğümüz uygulamaların doğrularından örnek alacağız, yanlışlarından da ders çıkaracağız. İşinde başarılı kimse, o parti bu parti bakmadan liyakat anlayışı ile beraber çalışacağız. Birlikte kazanan bir Seydişehir için daha çok çalışacağız.” dedi.
Bu haber toplam 831 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim