• İstanbul11 °C
  • Ankara12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
DOLMUŞ GÜZERGAHLARI VE SAATLERİ KONUŞULDU
14 Eylül 2019 Cumartesi 09:23

DOLMUŞ GÜZERGAHLARI VE SAATLERİ KONUŞULDU

Konya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama ve Trafik Dairesi Başkanı Hasan Görgülü Seydişehir'e gelerek Belediye Başkanı Mehmet Tutal ile birlikte otobüs ve dolmuşların toplanma yerleri için incelemelerde bulundu.

Başkan Tutal ve Ulaşım Planlama ve Trafik Dairesi Başkanı Hasan Görgülü Minibüsçü esnafı ile biraraya gelerek dolmuş saatleri ve güzergahları hakkında bir toplantı düzenledi.

Seydişehir Belediyesi Meclis salonunda gerçekleşen toplantıya Belediye Başkanı Mehmet Tutal,Konya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama ve Trafik Dairesi Başkanı Hasan Görgülü, AK Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay,UKAME Şefi İsa Çiğil,Otobüs İşletme Şefi Zeki Barutcu,Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı İsmail Berber ve minibüsçüler katıldı.

Uzak mahallelerde yaşayan vatandaşların geliş ve gidişlerinde bazı aksaklıklar yaşandığını kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; "Hemşehrilerimizden gelen güzergah şikayetleri ve araç saatleri konusunda sıkıntılar vardı.Bu sıkıntıları ortadan kaldırmak için gerekli çalışmaları yaptık.Yolcunun az olduğu mevkilerde sefer sıkıntıları vardı. Vatandaşlarımızı mağdur etmeden bu sıkıntının ortadan kaldırılması,sefer ve saatlere uyulması noktasında dikkat edelim" dedi.

Ulaşım Planlama ve Trafik Dairesi Başkanı Hasan Görgülü;"vatandaşlarımızın mağdur olmaması için gerekli çalışmaları yapacağız. Güzergah ve araçların toplanma noktaları için Belediye Başkanımızla birlikte birkaç bölgede inceleme yaptık.Siz minibüsçü esnafımızdan ricamız seferlerimizi aksatmadan, güzergahlarımızı değiştirmeden vatandaşlarımızı güvenli bir şekilde taşımanız "dedi.

Başkan Tutal ve Görgülü ,Minibüsçü esnafının sorularını cevaplayarak, eksiklerini giderme konusunda görüş alış verişinde bulundu.

Bu haber toplam 2664 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim