• İstanbul19 °C
  • Ankara22 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
EKİPLER BUZLANMAYA KARŞI SOLÜSYON ÇALIŞMASI YAPIYOR
22 Ocak 2022 Cumartesi 11:32

EKİPLER BUZLANMAYA KARŞI SOLÜSYON ÇALIŞMASI YAPIYOR

Seydişehir'de etkili olan kar yağışının ardından ekipler tarafından başlatılan karla mücadele çalışması tüm hızıyla devam ederken, ana arter caddelerde ekipler buzlanmaya karşı solüsyon çalışması gerçekleştirmeye devam ediyor.

 

Başkan Tutal, karla mücadele kapsamında ekiplerin mesai kavramı gözetmeksizin karla mücadele çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti.

 

İlçe merkezinde ana arterler başta olmak üzere mahallelerde karla mücadele çalışmalarının yoğun bir şekilde sürdürüldüğünü kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, kar temizleme, solüsyon ve tuzlama çalışmaları yapılırken ilçedeki tüm mahalle muhtarlarıyla irtibat kurulduğunu ve olası bir sıkıntılı bir olayın yaşanmadığı kaydetti.

 

Başkan Tutal, hava sıcaklıklarının mevsim normalleri altına düştüğünü Seydişehir’de ekiplerin kış mevsiminde yaşanılabilecek olumsuzlukları önlemek ve sorunları ortadan kaldırmak amacı ile şehir merkezinde ve merkeze uzak mahallelerde gerçekleşen çalışmaların titiz bir şekilde devam edeceğini sözlerine ekledi.

 

Seydişehir Belediyesi bünyesinde karla mücadele ekiplerinin çalışmalarını aralıksız sürdürüldüğünü belirten Başkan Tutal; “uzun süredir beklediğimiz beyaz bereket olan kar ilçemizi beyaza bürüdü. Ekiplerimiz 16 merkez ve 39 kırsal mahallemiz olmak üzere toplam 55 mahallemizdeki sokak ve caddelerde 24 saat boyunca kar temizliği çalışmalarımızı sürdürüyor” dedi.

 

Başkan Tutal; “Bölgemiz genelinde yaşanabilecek tüm olumsuzlukların önüne geçmek amacıyla gerekli tedbirler alınarak vatandaşlarımızın rahatını ve huzurunu sağlamak amacı ile gerekli önlemler alınmıştır. Hafta sonunda ekiplerimizin tamamı bir yandan buzlanmalara karşı merkez cadde ve sokaklarda solüsyon yaparken diğer bölgelerde ise tuzlama çalışmalarına devam etti.

 

Ana arter caddelerimiz başta olmak üzere sıklıkla kullanılan bölgelerde ekipler kar temizleme çalışması yaparak kamyonlara yüklenen karları Akçay Deresine boşaltıyor” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 935 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim