• İstanbul21 °C
  • Ankara21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
EKİPLERİMİZ FARKLI NOKTALARDA ÇALIŞIYOR
08 Ağustos 2020 Cumartesi 10:10

EKİPLERİMİZ FARKLI NOKTALARDA ÇALIŞIYOR

Seydişehir Belediyesi ekipleri, ilçede çevre düzenleme, asfaltlama ve ilaçlama çalışmalarına devam ediyor.

Seydişehir Belediyesinin yürüttüğü asfaltlama, kaldırım, parke yol, yol açma, yollara dolgu, asfalt yama, park, bahçe çalışmalarını bütün mahallelere yaydı.

Şehrin muhtelif mahallelerinde ekiplerin aralıksız çalışmalarına devam ettiğini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, altyapı çalışmalarında bütün imkanların seferber edildiğini kaydetti.

Başkan Tutal ayrıca, "Hizmetlerimizi vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda yapmaktayız. Halkımızdan aldığımız güçle daha birçok başarılı çalışmaya imza atacağız. Asfalt çalışmamız ile birlikte, eş zamanlı olarak kırsal ve merkez mahallelerimizde yol açma, park ve yeşil alan düzenleme, ayrıca ilaçlama çalışmalarımız devam etmektedir. Çalışmalarımız tüm mahallelerimizde devam ediyor. Ekiplerimiz her mahallemizi şantiye alanına çevirerek, Seydişehir için ve hemşerilerimiz için çalışıyor." dedi.

Merkez ve kırsal mahallelerde farklı noktalarda ekiplerin çalıştığı kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; planlanan çalışmaların dışında ekiplerimiz rutin işlerini de yapmaya devam ediyor. Amacımız hemşehrilerimize hak ettiği ve kaliteli hizmet verebilmek. Sorumluluk alanımızda olan tüm mahallelerimizde yol açma, genişletme, reglaj, dolgu asfalt çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Bu sayede hem yollarımızın ağı genişliyor hemde kalitesi her geçen gün artıyor” şeklinde konuştu.

farkli-bolgelerde.jpg

Bu haber toplam 709 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim