• İstanbul13 °C
  • Ankara6 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
EKİPLERİMİZ HER MAHALLEYİ ADIM ADIM TARIYOR
28 Ocak 2023 Cumartesi 11:06

EKİPLERİMİZ HER MAHALLEYİ ADIM ADIM TARIYOR

 

Seydişehir Belediyesi, merkez ve kırsal mahallelerde hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi nedeniyle çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

 

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “ekiplerin kırsal ve merkez mahallelerde asfalt serim çalışmalarının yanında, sokak ve caddelerde yama, kaldırım ve drenaj çalışmalarına da devam ettiklerini kaydetti.

Mevsim şartlarının normalin üzerinde seyretmesi nedeniyle tüm mahallelerde yoğun çalışma içerisinde olduklarını kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; “bu yıl hava şartlarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi nedeniyle ekiplerimiz çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Belirlediğimiz program dahilinde merkez ve kırsal mahallelerimizde altyapı ve üstyapı çalışmaları kapsamında sathi kaplama, yol genişletme, asfalt serimi, asfalt tamiri, parke taşı döşeme çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

Devam eden çalışmalar kapsamında ekiplerin yol yapım ve onarım çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Başkan Tutal, “ ekiplerimiz, Boyalı, Susuz, Çavuş, Taraşçı, Gölyüzü mahallelerimizde parke ve bordür çalışmasına, Ketenli mahallemizde yol açım ve genişletme, merkez mahallelerimize ise asfalt serim, yama, su, elektrik, alt yapı çalışmaları nedeniyle bozulan yollarda da bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor.

Ekiplerimiz ayrıca ilçemizin farklı bölgelerinde her alanda olduğu gibi yeşil alan, park ve bahçe konusunda da yoğun bir çalışma içerisinde. Birçok mahallemize yeni parklar kazandırırken, mevcut parklarımızın bakım ve onarımlarını yapıyoruz. Parklarda bulunan spor aletleri ve oyun guruplarımızda oluşan tahribat gideriliyor” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 1195 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim