• İstanbul14 °C
  • Ankara12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Ekrem Coşkun'dan bir marka daha
15 Şubat 2024 Perşembe 09:30

Ekrem Coşkun'dan bir marka daha

 

Konya'nın gıda sektöründeki önemli markalarından biri olan Ekrem Coşkun döner ve etli ekmekten sonra bu kez de lahmacun üretmeye başladı. Ekrem Coşkun Lahmacun' un ilk şubesi düzenlenen törenle açıldı.

Konya'nın dışa açılan en önemli markalarından olan Ekrem Coşkun, ismini taşıdığı döner ve etli ekmekten sonra bu kez de lahmacun üretimi yaparak sektöre yeni bir soluk kazandırdı.

Ekrem Coşkun lahmacun adı ile Konya'da ilk şubesini açan firma kısa süre içerisinde önce Konya'da ve daha sonra da ülke çapında yaygınlaşmaya başlayacak.

Ekrem Coşkun açılışta yaptığı açıklamada, döner ve etli ekmekle önemli bir ivme kazandıklarını anımsatarak Lahmacun konusunda da ciddi çalışmalar yaptıklarını söyledi.

İlk etapta Konya'da şubeleşmeye başlayacaklarını söyleyen Ekrem Coşkun, zaman içerisinde de ülkenin birçok şehrinde de döner de olduğu gibi şubeler açarak Konya'mızın önemli bir markası olma yolunda emin adımlarla ilerleyeceklerini belirtti.

Ekrem Coşkun lahmacun işletmecisi Şuayip Başak da son yıllarda önemli bir marka haline gelen Ekrem Coşkun dönerin, lahmacun sektörüne de girmesinin önemli bir boşluğu dolduracağına inandığını belirterek, kendileriyle çalışmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Ekrem Coşkun lahmacunun Konya'daki ilk şubesi Bosna Hersek Mahallesi'nde kalabalık bir katılımın olduğu törenle ve yapılan dualar eşliğinde hizmet vermeye başladı. Açılışa gazetemiz yazarı Abdullah Leblebici de katıldı.

Bu haber toplam 330 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim