• İstanbul12 °C
  • Ankara10 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
EMEKLİ ÖĞRETMEN ÇALIK’A BAŞKAN TUTAL’DAN ZİYARET
03 Ağustos 2019 Cumartesi 11:09

EMEKLİ ÖĞRETMEN ÇALIK’A BAŞKAN TUTAL’DAN ZİYARET

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, hasta, yaşlı ve kimsesizleri ziyaret ederek hayır dualarını almaya devam ediyor.

 

Hasta, yaşlı ve engelli vatandaşları hem merkezde hem de kırsalda ziyaret eden Başkan Tutal, Hacıseyitali Mahallesinde ikamet eden akrabası Emekli Öğretmen Osman Çalık ve eşini ziyaret etti.

 

Uzun yıllar eğitim camiasında görev yaptığını kaydeden Osman Çalık;” eğitimcilik hayatımda çeşitli okullarda görev yaparak binlerce genç yetiştirdim. Vatanımıza ve milletimize hayırlı evlatların yetişmesi için çok çaba sarf ettim. Yetiştirdiğim öğrencilerimden Allah razı olsun. Bizi unutmadılar. Sende bizi ziyaret ettin halimizi hatırımızı sordun. Allah yardımcın olsun” dedi.

 

Anne ve Babaların çocukları üzerinde ne kadar hakkı varsa öğretmenlerinde hakkı olduğu ifade eden Başkan Tutal; Anne ve Babamızın bizim üzerimizde ne kadar hakkı varsa öğretmenlerimizin de üzerimizde o kadar hakkı var. Vakit buldukça ziyaretler gerçekleştiriyorum. Sizleri akrabam ve büyüğüm olarak ziyaret edip,sohbet etmek beni mutlu ediyor. Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi akrabalarımızın , yaşlılarımızın , ve yakınlarımızın ziyaretlerini yaptığımız gibi küs olduklarımızın da gönüllerini alarak birlik ve beraberliğimizi korumalıyız. Mü’minler için ziyadesiyle değerli olan bayramların asıl amacının Sıla-i Rahimdir.Bayramların gönül alma, kırgınlıkların giderilerek birlik ve beraberlik içinde olma zamanı olduğunu unutmamalıyız.

Geçmişimizden emanet aldığımız insani değerleri korumak ve yaşatmak her birimizin asli sorumluluğudur. Bu kadim topraklarda yaşadığımız sürece sevgi, saygı, birlik, kardeşlik, hoşgörü iklimini yaşatmak ve bizden sonraki kuşaklara aktarmak için dini ve manevi duygularımıza, birbirimize sahip çıkmalıyız” dedi.

Başkan Tutal, “Sizlerin hayır duaları bizleri ayakta tutuyor. Allah sizlerden de razı olsun. Yaşlılık zamanla hepimize gelecek ve bizlerde sizler gibi olacağız. Bir ihtiyacınız olduğu zaman bizleri her zaman arayarak yardım isteyebilirsiniz. Arkadaşlarımız her zaman sizlerin ihtiyaçlarında yanınızda olur. Çünkü asıl biz sizin hayır duanıza ihtiyaç duyuyoruz” diye konuştu.

Bu haber toplam 1094 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim