• İstanbul15 °C
  • Ankara12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Emniyet, Asayiş ve Salgınla Mücadele Koordinasyon Toplantısı Yapıldı
26 Şubat 2021 Cuma 10:47

Emniyet, Asayiş ve Salgınla Mücadele Koordinasyon Toplantısı Yapıldı

 

Kaymakam Aydın ERDOĞAN başkanlığında Emniyet, Asayiş ve Salgınla Mücadele Koordinasyon Toplantısı yapıldı.
Toplantıya Belediye Başkanı Mehmet TUTAL, Cumhuriyet Başsavcısı Durmuş Ali KARAKOCA, İlçe Emniyet Müdürü Cevdet ARICI, İlçe Jandarma Komutanı Salih Yahya KOCA ve Salgınla Mücadele Koordinatörü Ferhat TÜKEL katıldı.
İlçemizde ki güvenlik başta olmak üzere, salgınla mücadelenin ve asayişin temini konuları değerlendirildi.Kaymakam ERDOĞAN konuşmasında:
 '"Asayişi olumsuz etkileyecek olayların olmaması ve salgınla mücadelede ki yol haritamızı gözden geçirdik.Sağlık çalışanlarımız başta olmak üzere, bütün güvenlik güçlerimiz ve diğer kamuda çalışan arkadaşlarımız salgınla mücadelede 7 gün 24 saat canla başla çalışmaktadırlar. Kırsal mahallelerimiz başta olmak üzere, merkez mahallelerimizde ki Covid-19 salgınının gidişatını ve seyrini değerlendirdik. Bazı mahallelerimizde ki Koronavirüs vakalarının artışı yeni tedbirleri almamıza neden olabilir. Hemşehrilerimizi bu konuda daha duyarlı davranmaları ve teması en aza indirmeleri, ev ziyaretleri yapmamaları, taziyelerde bulunmamaları salgınla mücadelede başarı oranımızı gözle görülür şekilde arttıracaktır.
Tüm çalışmalarımız ve alınan tedbirler vatandaşlarımıza daha huzurlu bir yaşam alanı sağlayabilmek içindir. Unutmayalım ki maske, mesafe ve hijyen bizi virüsten korur. Herkese sağlıklı günler dilerim " dedi.
Bu haber toplam 905 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim