• İstanbul9 °C
  • Ankara2 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Engelli Fatma’nın akülü sandalye sevinci
16 Kasım 2019 Cumartesi 09:26

Engelli Fatma’nın akülü sandalye sevinci

Seydişehir Ümit çocukları derneği tarafından, Aktaş mahallesinde ikamet eden yürüme engelli Fatma Özbakır’a akülü tekerlekli sandalye hediye edildi.

Geçirdiği bir hastalık tedavisi esnasında 2007 yılında yürüyemez hale gelen iki çocuk annesi Fatma Özbakır (56), İhtiyaçlarını ailesinin yardımı ile gören aileye yardım elini Ümit çocukları engelliler derneği uzattı.

Yeni sandalyesi ile tur atan Fatma Özbakır, duyduğu mutluluğu dile getirerek, “Allah razı olsun verenden, vesile olandan. Her zaman akülü bir aracım olsun istedim ama imkânlarımız elvermedi. Bugün böyle bir haber alınca, dünyada iyi insanların hala olduğuna ve umudumuzu kaybetmememiz gerektiğine bir kez daha inandım. Emeği geçenlere kucak dolusu sevgi ve dualarımı gönderiyorum” dedi.

Başkanı Münevver Yalçınkaya, derneğe gönderilen bağışların yerlerine ulaştığını belirterek, ilçe halkının ve hayırseverlerin bağış destekleriyle birçok vatandaşın yardımına koştuklarını kaydetti.

Yalçınkaya, ‘’Unutulmasın ki, hepimiz birer engelli adayıyız. Bir nebze de olsa, engelli vatandaşlarımıza yardımcı olabildiysek ne mutlu bizlere. Gücümüz yettiğince engelli vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylıkla sürdürebilmeleri için çalışmalarımızı devam ettiriyoruz." dedi.

 

araba-engelli-2.jpg

Bu haber toplam 860 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim